Raskaan kaluston suunnittelu alkaa aina yrityksenne tarpeiden ymmärtämisestä

Erilaisissa ajoissa tarvitaan hyvin erilaista kalustoa. Vaikka kuljetettava kuorma pysyisi samankaltaisena, ajojen pituudella ja rytmillä on valtava merkitys. Esimerkiksi pitkillä matkoilla kannattaa tavallisesti kustannustehokkuuden näkökulmasta painottaa polttoainetaloutta ja kapasiteettia siinä missä lyhyillä reiteillä kuormaamisen ja purkamisen nopeus saattaa nousta merkittävämmäksi asiaksi.

Edellinen esimerkki on luonnollisesti yksinkertaistus monimutkaisesta kokonaisuudesta, jossa ajotarpeet, alustan tekniset mahdollisuudet, lainsäädännön vaatimukset, kuskien toiveet sekä hankinnan budjetti asettavat kaikki omia vaatimuksiaan suunnittelulle. Tästä syystä Toplift on rakentanut suunnittelua varten toimintamallin, joka tekee kalustohankinnan helpoksi. Me kysymme, te vastaatte, me suunnittelemme.

Toplift – luotettava tasonostolaitteiden toimittaja

Suunnittelemme kuljetuskaluston aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Jokainen pihastamme ulos rullaava auto ja vaunu on rakennettu vastaamaan parhaalla mahdollisella ajojen ja kuljettajan tarpeita.

Janne Ikäheimonen, toimitusjohtaja

Yhteistyötä automyyjien kanssa alusta asti

Mikäli päällirakennetta suunnitellaan täysin uuden alustan päälle, olemme alusta asti yhteydessä automyyjän kanssa ja teemme suunnittelua usein yhdessä asiakkaan ja automyyjän kanssa yhdessä. Näin suunnittelussa huomioidaan alustan tekniset vaatimukset, mutta myös toisinpäin – alustan valinnassa osataan ottaa huomioon päällirakenteen ja ajojen tarpeet.

Laadukas ja tarkka suunnittelu pitää huolta siitä, että lopputulos on laadukas, mutta sillä on myös muita hyötyjä. Kun alustan ja päällirakenteen yhteensopivuuteen kiinnitetään huomiota alusta asti, projektin aikana tulee vastaan vähemmän yllätyksiä – ja niistä seuraavia kustannuksia.

Ota yhteyttä 020 7669 200 niin mietitään teidän kuljetustarpeeseen sopivimmat ratkaisut.

Hyväksytystä suunnitelmasta toteutukseen

Kun valmis suunnitelma on varmistettu ja käyty läpi yhteisesti, aloitetaan toteutustyö. Tuotannossa varaamme työlle aina selkeän kohdan, jotta päällirakenne on mahdollisimman valmis – tavallisesti maalaamista vaille – kun auto toimitetaan Topliftille. Näin voimme varmistaa, että auto saadaan mahdollisimman nopeasti tuottavaan työhön.

Viimeiset säädöt tehdään tavallisesti yhdessä asiakkaan kanssa, kun valmista tuotetta tullaan noutamaan. Samalla käydään läpi mahdollista kouluttamista vaativat asiat ja turvallisuusseikat.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203