Kuormausnosturi tuo tehoa vaativaan kuorman käsittelyyn

Kuormausnosturi lisää kuorma-autosi monikäyttöisyyttä. Pienellä ja kevyelläkin kuormausnosturilla varustettu kuorma-auto soveltuu monenlaisiin vaativiin kuormaustehtäviin. Kuormausnosturilla tehtävät erilaiset nosto-, siirto- ja materiaalinkäsittelytehtävät ovat itsessään tuottavaa ja laskutettavaa työtä.

Toplift - Hiab X-Hipro 192 E-5
Toplift - Hiab 288 E-6 Hipro + JIB 70X-3

Kuormausnosturi on muutakin kuin pelkkä nosturi

Kuormausnosturi sopii mm. rakennustarvikkeiden ja -materiaalien lastaamiseen, kuorman purkuun ja nostotöihin rakennustyömaalla. Nosturin avulla voidaan asentaa erilaisia elementtejä, kuten seinä- ja kattoelementtejä. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi omakotitalon rakennustyömaalla talon kasaamiseen.

Hiab-kuormanosturien edustaja

Topliftin kautta on saatavilla kattava valikoima Hiabin kuormaus- ja asennusnostureita, joten kaikkiin töihin löytyy varmasti juuri oikeanlainen nosturikokoonpano.

Suosituimpia kuormausnostureitamme ovat:

  • keskiraskaansarjan Hiab X-HiPro 192 sekä
  • Hiab X-HiPro 1058 ja Hiab IQ 1188, joista ei vääntö lopu takuulla kesken.

Hiab-nostureiden varaosien saatavuus on erinomaista ja Topliftin varaosapalvelun hyllystä löytyy kattava valikoima alkuperäisiä Hiab-varaosia.

Topliftin kautta on saatavilla kattava valikoima Hiabin kuormaus- ja asennusnostureita, joten kaikkiin töihin löytyy varmasti juuri oikeanlainen nosturikokoonpano.

Kuormausnosturin määräaikaistarkastus on lakisääteinen toimenpide

Kuormausnosturin määräaikaistarkastus on lakisääteinen toimenpide
Kuormausnosturin määräaikaistarkastukset, kaiken kattava nosturien huolto ja erilaiset korjaustyöt kuuluvat Topliftin korjaamon palveluvalikoimaan.

Lastin kuormaamiseen ja purkamiseen käytettävät nostolaitteet, kuten kuormausnosturit on tarkastettava joka vuosi. Valtioneuvoston käyttöasetuksen 403 mukaan kuormausnosturi on tarkastettava vuosittain hyväksytyn asiantuntijan, kuten Topliftin korjaamon toimesta.

Käyttöturvallisuuden varmistaminen säännöllisellä tarkastuksella vähentää työtapaturmia ja kun se liitetään osaksi kaluston ennakoivaa huoltoa, vältytään pidemmiltä ja kalliimmilta korjauksilta.

Toplift - Hiab 288 E-6 Hipro + JIB 70X-3

Varaa aika kuormausnosturin tarkastukseen tai huoltoon soittamalla 020 7669 216 tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Tiesitkö tämän tuotteistamme

  • Kuormausnosturi tehostaa rakennusmateriaalien ja -tarvikkeiden käsittelyä.
  • Kuormausnosturia voidaan käyttää myös rakennuselementtien asentamiseen rakennustyömailla.
  • Monipuolisuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta lisäävät erikoisvarusteet viimeistelevät kuormausnosturisi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203