Olisiko teilläkin aika päivittää kalustonne betonielementtien kuljetukseen nykyisten vaatimusten mukaiseksi? Meiltä saatte elementtikuljetukseen päällirakenteet ja perävaunut, joissa on huomioitu kuljetuskapasiteetti ja turvallisuus käytettävyyttä unohtamatta.

Toplift – kuljetuskalustoa elementtikuljetukseen

Kuljetusalan ammattilaisten rautainen osaaminen yhdistettynä Topliftin kokemukseen ovat mahdollistaneet täysin uuden tyyppisten elementtien kuljetukseen valmistettujen tuotteiden toteuttamisen. Tuotteiden suunnittelussa on painotettu kuljettajien sekä muiden tienkäyttäjien ja rakennustyöläisten turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja korkeaan käyttöasteeseen.

Toplift – kuljetuskalustoa elementtikuljetukseen

Toplift on yksi maamme harvoista yrityksistä, joilla on kokemusta kampapukkilavan valmistuksesta! Elementtikuljetuksen ratkaisuista suosituimpia ovat olleet A-pukkilavat ja kampapukkilavat sekä kampapukkivaunut betonielementtien turvalliseen kuljetukseen. Toteutamme aina elementtikuljetuslavat- ja perävaunut aina asiakkaan käyttötarpeen mukaan. Näin voimme varmistua siitä, että yksilöllinen elementtikuljetusratkaisu on paras, tehokkain, turvallisin ja elinkaareltaan pitkäikäisin.

Ota yhteyttä 020 7669 203 niin mietitään teidänkin elementtikuljetuksille parhaat päällirakenne- ja perävaunukokoonpanot.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203

OSTAJAN OPAS

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Tiesitkö tämän tuotteistamme

  • Elementtivaunujen ja päällirakenteiden kehitys on tehty yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
  • Tuotteiden suunnittelussa on painotettu kuljettajien sekä muiden tienkäyttäjien turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja korkeaan käyttöasteeseen.
  • Olemme yksi maamme harvoista yrityksistä, joilla on kokemusta kampapukkien valmistuksesta.