Kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin


Liikenne- ja ratainfran kohteet, kunnallistekniikkaan ja energiantuotantoon ja -siirtoon liittyvät rakennus- ja kunnostuskohteet voivat olla tiestöltään haastavien reittien päässä, mikä on huomioitava kaluston suunnittelussa.

Betonielementtien kuljetukset ovat kaluston kannalta kohtalaisen vaativia ajosuoritteita. Elementtikuljetuksen ratkaisuista suosituimpia ovat olleet A-pukkilavat ja kampapukkilavat sekä kampapukkivaunut betonielementtien turvalliseen kuljetukseen.

Toplift - kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin
Toplift – kuljetuskalustoa elementtikuljetukseen

Vaatimuksien mukaiset päällirakenteet elementtikuljetukseen

Kuljetusalan ammattilaisten rautainen osaaminen yhdistettynä Topliftin kokemukseen raskaan kaluston suunnittelusta ja rakentamisesta ovat mahdollistaneet täysin uuden tyyppisten elementtien kuljetukseen valmistettujen tuotteiden toteuttamisen. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajien sekä muiden tienkäyttäjien ja rakennustyöläisten turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja korkeaan käyttöasteeseen.

Ota yhteyttä 020 7669 200 niin mietitään teidän kuljetustarpeeseen sopivimmat ratkaisut.

Kampapukkilavat Topliftiltä

Toplift on yksi maamme harvoista yrityksistä, joilla on kokemusta kampapukkilavan valmistuksesta!

Elementtikuljetuksen ratkaisuista suosituimpia ovat olleet A-pukkilavat ja kampapukkilavat sekä kampapukkivaunut betonielementtien turvalliseen kuljetukseen.

Toteutamme aina elementtikuljetuslavat- ja perävaunut aina asiakkaan käyttötarpeen mukaan. Näin voimme varmistua siitä, että yksilöllinen elementtikuljetusratkaisu on paras, tehokkain, turvallisin ja elinkaareltaan pitkäikäisin.

Kampapukkilavat Topliftiltä
Vaihtolavat ja vaihtolavalaitteet

Vaihtolavat ja vaihtolavalaitteet

Vaihtolavat ja ominaisuuksiltaan edistykselliset Multilift-vaihtolavalaitteet ovat suosittuja ratkaisuja monien rakennusmateriaalien ja purkujätteiden kuljetuksiin. Toplift on valtuutettu Multilift-vaihtolavalaitteiden toimittaja, joten kauttamme on saatavilla myös kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Kuormausnosturit

Rakennusmateriaalien kuljetuskalusto varustellaan tarpeen mukaan lastin käsittelyä nopeuttavilla kuormausnostureilla. Tarkoin valitulla ja oikein mitoitetulla nosturilla tavara saadaan työmaalla tasan oikeaan paikkaan. Näin voidaan tehostaa merkittävästi materiaalinkäsittelytehtäviä ja lisätä kaluston monipuolisuutta.

Kuormausnosturit

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203

Tiesitkö tämän tuotteistamme

  • Elementtivaunujen ja päällirakenteiden kehitys on tehty yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
  • Tuotteiden suunnittelussa on painotettu kuljettajien sekä muiden tienkäyttäjien turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja korkeaan käyttöasteeseen.
  • Olemme yksi maamme harvoista yrityksistä, joilla on kokemusta kampapukkien valmistuksesta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203