Toplift – kuljetuskalustoa elementtikuljetukseen

Vaatimuksien mukaiset päällirakenteet elementtikuljetukseen

Kuljetusalan ammattilaisten rautainen osaaminen yhdistettynä Topliftin kokemukseen ovat mahdollistaneet täysin uuden tyyppisten elementtien kuljetukseen valmistettujen tuotteiden toteuttamisen. Tuotteiden suunnittelussa on painotettu kuljettajien sekä muiden tienkäyttäjien ja rakennustyöläisten turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja korkeaan käyttöasteeseen.

Toplift – kuljetuskalustoa elementtikuljetukseen

Kampapukkilavat Topliftiltä

Toplift on yksi maamme harvoista yrityksistä, joilla on kokemusta kampapukkilavan valmistuksesta!

Elementtikuljetuksen ratkaisuista suosituimpia ovat olleet A-pukkilavat ja kampapukkilavat sekä kampapukkivaunut betonielementtien turvalliseen kuljetukseen.

Toteutamme aina elementtikuljetuslavat- ja perävaunut aina asiakkaan käyttötarpeen mukaan. Näin voimme varmistua siitä, että yksilöllinen elementtikuljetusratkaisu on paras, tehokkain, turvallisin ja elinkaareltaan pitkäikäisin.

Ota yhteyttä 020 7669 203 niin mietitään teidän elementtikuljetuksille parhaat päällirakenne- ja perävaunukokoonpanot.

Tiesitkö tämän tuotteistamme

  • Elementtivaunujen ja päällirakenteiden kehitys on tehty yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
  • Tuotteiden suunnittelussa on painotettu kuljettajien sekä muiden tienkäyttäjien turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja korkeaan käyttöasteeseen.
  • Olemme yksi maamme harvoista yrityksistä, joilla on kokemusta kampapukkien valmistuksesta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203