Päällirakenteet ja perävaunut luotettavasti

Suunnittelemme kaikki päällirakenteet aina asiakaslähtöisesti. Koko Topliftin toimintaperiaatteiden mukaan toteutettu päällirakenteen tai perävaunun hankintaprosessi viedään jouhevasti läpi asiakkaan aikaa, rahaa ja vaivaa säästäen. Kyselemme, jotta ymmärrämme – ja jotta yrityksenne saa varmasti parhaiten käyttöönne sopivan kaluston.

Topliftiltä tilatessasi tiedät aina mistä maksat. Tilausvahvistuksestasi löytyvät kaikki työt ja varusteet eriteltynä. Kaikkiin uusiin päällirakenteisiin, perävaunuihin ja ajoneuvoyhdistelmiin sisältyy rekisteröintikatsastus, ilman yllättäviä lisäkustannuksia. Lisäksi tiedät, milloin saat kaluston ajoon – pidämme kiinni toimitusajoista emmekä lupaile sinulle liikoja.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, millainen perävaunu tai päällirakenne olisi sinun ajotarpeeseesi paras, kestävin ja tehokkain.

Topliftin päällirakenteet kestävät vertailun

Korkealaatuinen tekninen osaaminen ja pitkä kokemus takaavat, että jokainen valmistamamme päällirakenne ja perävaunu hyödyntää jokaisen käytettävissä olevan millimetrin. Se tarkoittaa tehokkuutta, sujuvuutta ja toimivuutta tien päällä.

Käytettävät komponentit valitaan laadun, saatavuuden ja huollettavuuden, ei edullisimman hinnan perusteella. Näistä asioista syntyy Topliftin laatu ja rakentamamme kaluston kilpailukyky.

Suunnittelemme kuljetuskaluston aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Jokainen pihastamme ulos rullaava auto ja vaunu on rakennettu vastaamaan parhaalla mahdollisella ajojen ja kuljettajan tarpeita.

Janne Ikäheimonen, toimitusjohtaja

Rahoitus perävaunun hankintaan

Tarvitsetko rahoitusta perävaunun tai päällirakenteen hankintaan, mutta kaikki aika kuluu ratin takana? Jotta saisit kaluston käyttöön ajallaan, kannattaa rahoitusasiat ja vakuutukset hoitaa kuntoon etukäteen.

Autamme sinua rahoitusasioissa ja pyydämme tarvittaessa rahoitustarjoukset useasta eri rahoituslaitoksesta. Riittää, kun annat meille luvan rahoitustarjouksen hankkimiseen sinun nimissäsi.

Hoidamme tarjouskyselyt puolestasi ja saat itse valita sinulle parhaiten sopivan rahoitustarjouksen.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!