Päällirakenteiden ja perävainujen huolto

Jos päällirakenteessasi tai perävaunussasi ilmenee huoltotarpeita, kuten seinässä oleva reikä, tehoton hydrauliikkajärjestelmä tai ajoneuvon epätasainen kulkeminen kahdella kaistalla, suuntaa kohti Topliftin raskaan kaluston korjaamoa.

Olemme erikoistuneet pressukapellivaunujen, ketjupurkavien ja seinänousevien perävaunujen, rahtilavojen, elementtikuljetus-, sivukippi- ja erikoisperävaunujen sekä tasonostolaitteiden korjauksiin ja huoltoihin. Korjaamme nämä haasteet pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla.

Oma tuotanto, tuotekehitys ja kattavat varaosavarastot mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelun. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme varmistavat, että ongelmasi tulee ratkaistuksi. Meiltä ei ole lähtenyt ulos yhtään ajoneuvoa puolikuntoisena!

Janne Ikäheimonen, toimitusjohtaja

Valtuutettu A-jarrukorjaamo

Korjaamomme on valtuutettu ja ammattitaitoinen A-jarrukorjaamo ja tarjoamme perävaunujen jarrujen huollot, korjaukset sekä säätötyöt.

ATK-avusteinen jarrudynamometrimme mahdollistaa jarrusovitukset katsastusta varten kuorma-autoihin sekä perävaunuihin.

Topliftin korjaamolta löytyy tarvittavat välineet ja osaaminen Wabco, Knorr, Haldex ja BPW EBS-jarrujärjestelmien korjaukseen sekä kaikkiin ABS-järjestelmiin.

Nosturien ja vaihtolavalaitteiden huolto

Asennamme ja huollamme Hiab Multilift -vaihtolavalaitteet ja vaijerilaitteet vuosien ammattitaidolla ja ripeästi. Kauttamme saatavana kaikki alkuperäiset varaosat.

Hydrauliikkakorjaukset ja sähkötyöt

Osaamiseemme kuuluvat myös vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säätötyöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset sekä teräsrakenne- ja perävaunujen alustatyöt.

Joustava rahoitus korjaamopalveluihin

Rahoita huolto- ja korjaamopalvelut Box Ostorahoituksella. Rahoitusmuoto on ihanteellinen ratkaisu laitteiden korjauskustannuksien tai alle 20 000 € investointien rahoittamiseen. Rahoituspäätöksen saat minuuteissa!

Asiantunteva raskaan kaluston merkkikorjaamo

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Jälkikäteen vaunuihin asennetaan Topliftin korjaamolla yleensä lisävaloja, sidontapisteitä sekä esimerkiksi lisälukituksia vaihtolavojen kuljetukseen. Alustaan liittyviä jälkiasennettavia laitteita ovat mm. akselinnostimet sekä erilaiset tasosäätöratkaisut.

Soita 020 7669 216 ja kysy lisää raskaan kaluston määräaikaishuolloista ja korjaamopalveluista.

Tiedätkö, mitä asioita määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa?

Eihän näitä muista ulkoa Erkkikään! Ei hätää – me tarjoamme sinulle veloituksetta huollon tarkistuslistan, joka kokoaa perävaunutyypeittäin määräaikaishuoltojen tarkistuskohteet sekä listan päivittäin tsekattavista kohteista!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216