Toplift - korjaamo

Päällirakenteiden huolto ja korjaus

Jos päällirakenne tai perävaunu kaipaa huoltoa ja korjausta, rakenteen seinässä on reikä, hydrauliikkajärjestelmä tuntuu tehottomalta tai perävaunu kulkee kahdella kaistalla, ota suunnaksi Topliftin korjaamo.

Topliftin raskaan kaluston korjaamo on erikoistunut raskaan kaluston päällirakenteisiin ja tekniikkaan merkistä riippumatta. Pressukapellivaunujen, ketjupurkavien ja seinänousevien perävaunujen, rahtilavojen, elementtikuljetus-, sivukippi- ja erikoisperävaunujen sekä tasonostolaitteiden korjaus ja huolto tehdään korjaamollamme pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla.

Osaamiseemme kuuluvat myös vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säätötyöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset sekä teräsrakenne- ja perävaunujen alustatyöt. Oma tuotanto, tuotekehitys ja kattavat varaosavarastot mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelun. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme varmistavat, että ongelmasi tulee ratkaistuksi. Meiltä ei ole lähtenyt ulos yhtään ajoneuvoa puolikuntoisena!

Valtuutettu A-jarrukorjaamo

Korjaamomme on valtuutettu ja ammattitaitoinen A-jarrukorjaamo ja tarjoamme perävaunujen jarrujen huollot, korjaukset sekä säätötyöt.

ATK-avusteinen jarrudynamometrimme mahdollistaa jarrusovitukset katsastusta varten kuorma-autoihin sekä perävaunuihin.

Topliftin korjaamolta löytyy tarvittavat välineet ja osaaminen Wabco, Knorr, Haldex ja BPW EBS-jarrujärjestelmien korjaukseen sekä kaikkiin ABS-järjestelmiin.

Asiantunteva raskaan kaluston merkkikorjaamo

Topliftin raskaan kaluston korjaamo on takuuvarma paikka teettää nostureiden, nostimien, vaihtolavalaitteiden ja ajoneuvotrukkien huollot ja korjaukset viimeisen päälle ammattitaidolla.

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Jälkikäteen vaunuihin asennetaan Topliftin korjaamolla yleensä lisävaloja, sidontapisteitä sekä esimerkiksi lisälukituksia vaihtolavojen kuljetukseen. Alustaan liittyviä jälkiasennettavia laitteita ovat mm. akselinnostimet sekä erilaiset tasosäätöratkaisut.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216

OSTAJAN OPAS

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!