Päällirakenteiden korjaus ja huolto

Jos päällirakenne tai perävaunu kaipaa huoltoa ja korjausta, rakenteen seinässä on reikä, hydrauliikkajärjestelmä tuntuu tehottomalta tai perävaunu kulkee kahdella kaistalla, ota suunnaksi Topliftin korjaamo.

Pressukapellivaunujen, ketjupurkavien ja seinänousevien perävaunujen, rahtilavojen, elementtikuljetus-, sivukippi- ja erikoisperävaunujen sekä tasonostolaitteiden korjaus ja huolto tehdään korjaamollamme pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla.

Oma tuotanto, tuotekehitys ja kattavat varaosavarastot mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelun. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme varmistavat, että ongelmasi tulee ratkaistuksi. Meiltä ei ole lähtenyt ulos yhtään ajoneuvoa puolikuntoisena!

Janne Ikäheimonen, toimitusjohtaja

Valtuutettu A-jarrukorjaamo

Korjaamomme on valtuutettu ja ammattitaitoinen A-jarrukorjaamo ja tarjoamme perävaunujen jarrujen huollot, korjaukset sekä säätötyöt.

ATK-avusteinen jarrudynamometrimme mahdollistaa jarrusovitukset katsastusta varten kuorma-autoihin sekä perävaunuihin.

Topliftin korjaamolta löytyy tarvittavat välineet ja osaaminen Wabco, Knorr, Haldex ja BPW EBS-jarrujärjestelmien korjaukseen sekä kaikkiin ABS-järjestelmiin.

Nosturien ja vaihtolavalaitteiden huolto

Asennamme ja huollamme Hiab Multilift -vaihtolavalaitteet ja vaijerilaitteet vuosien ammattitaidolla ja ripeästi. Kauttamme saatavana kaikki alkuperäiset varaosat.

Hydrauliikkakorjaukset ja sähkötyöt

Osaamiseemme kuuluvat myös vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säätötyöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset sekä teräsrakenne- ja perävaunujen alustatyöt.

Asiantunteva raskaan kaluston merkkikorjaamo

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Jälkikäteen vaunuihin asennetaan Topliftin korjaamolla yleensä lisävaloja, sidontapisteitä sekä esimerkiksi lisälukituksia vaihtolavojen kuljetukseen. Alustaan liittyviä jälkiasennettavia laitteita ovat mm. akselinnostimet sekä erilaiset tasosäätöratkaisut.

Soita 020 7669 216 ja kysy lisää raskaan kaluston määräaikaishuolloista ja korjaamopalveluista .

Tiedätkö, mitä asioita määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa?

Eihän näitä muista ulkoa Erkkikään! Ei hätää – me tarjoamme sinulle veloituksetta huollon tarkistuslistan, joka kokoaa perävaunutyypeittäin määräaikaishuoltojen tarkistuskohteet sekä listan päivittäin tsekattavista kohteista!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216