Jarrujen huollot ja korjaukset ammattitaidolla

Toplift on ammattitaitoinen ja nopea raskaan kaluston jarrujen huoltamo ja korjaamo, joka palvelee koko Itä-Suomen alueella.

Huollamme ja korjaamme raskaan kaluston jarrut vuosien ammattitaidolla ja ripeästi. Olemme valtuutettu A-jarrukorjaamo.

Valtuutettu A-jarrukorjaamo

Korjaamomme on valtuutettu ja ammattitaitoinen A-jarrukorjaamo, ja tarjoamme perävaunujen jarrujen huollot, korjaukset sekä säätötyöt.

Tietokoneavusteinen jarrudynamometrimme mahdollistaa jarrusovitukset katsastusta varten kuorma-autoihin sekä perävaunuihin.

Topliftin korjaamolta löytyy tarvittavat välineet ja osaaminen Wabco-, Knorr-, Haldex- ja BPW-EBS-jarrujärjestelmien korjaukseen sekä kaikkiin ABS-järjestelmiin.

Jarrujen korjaus- ja huoltotöitä:

  • jarrujen asennus ja säätö
  • jarruvoiman mittaaminen
  • kalibrointi
  • huolto-ohjelman mukaiset huollot ja korjaukset
  • ABS- ja EBS-jarrujen asennus ja korjaus
  • tarkistukset ennen katsastusta.

Raskaan kaluston korjaamomme muut palvelut:

Soita 020 7669 216 ja kysy lisää jarruhuollosta ja muista korjaamopalveluista.

Asiantunteva raskaan kaluston merkkikorjaamo

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Jälkikäteen vaunuihin asennetaan Topliftin korjaamolla yleensä lisävaloja, sidontapisteitä sekä esimerkiksi lisälukituksia vaihtolavojen kuljetukseen. Alustaan liittyviä jälkiasennettavia laitteita ovat mm. akselinnostimet sekä erilaiset tasosäätöratkaisut.

Vaihtokalusto

Tarvitsetko varalle toimivaa perävaunua, jolla voit suorittaa ajosuoritteesi yllättävien korjauksien aikana? Toplift-vaihtokalusto on tällaisessa tapauksessa hyvä valinta kuljetuskalustoksi!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216