Multilift-vaihtolavalaitteet kattavilla lisävarusteilla


Toplift tarjoaa laadukkaat Multiliftin vaihtolavalaitteet, jotka ovat tunnettuja suorituskyvystään ja luotettavuudestaan. Valikoimaamme kuuluvat vaihtolavalaitteet voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopiviksi korkealaatuisilla lisävarusteilla, kuten vaijeri- ja koukkulavalaitteilla, jotka lisäävät vaihtolavalaitteiden käyttömahdollisuuksia. Räätälöimme vaihtolavalaitteesi tarpeidesi mukaisesti.

Multilift vaijerivaihtolaitteet

Vaijerivaihtolaitteet ovat nosturilaitteita, jotka käyttävät vaijerijärjestelmää kuorman nostamiseen ja laskemiseen. Ne voivat olla osa vaihtolavalaitteita, jotka asennetaan kuorma-autoihin tai perävaunuihin helpottamaan tavaroiden lastausta ja purkamista. Multiliftin vaijerivaihtolaitteet edustavat kuljetusten huipputeknologiaa ja vastaavat vaativimpiinkin kuljetustarpeisiin.

Multilift koukkulavalaitteet vaihtolavojen kuljettamiseen

Koukkulavalaitteet ovat nosturilaitteita, jotka on suunniteltu erityisesti vaihtolavojen nostamiseen ja siirtämiseen. Nämä laitteet ovat yleisesti käytössä raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen, päällä, ja niitä käytetään erilaisissa kuljetus- ja materiaalinkäsittelysovelluksissa. Koukkulavalaitteet tarjoavat tehokasta apua materiaalin siirtoon.

Vaihtolavat ja vaihtolavalaitteet

Vaihtolavalaitteet nosturipedillä

Toplift tarjoaa Multilift-vaihtolavalaitteet varustettuna myös nosturipedillä, mikä lisää vaihtolavalaitteen monikäyttöisyyttä. Nosturipedin avulla vaihtolavalle voidaan kiinnittää nosturi, mikä mahdollistaa kuorman nostamisen ja siirtämisen.

Toplift on luotettava kumppani, kun haluat varmistaa kuljetustesi tehokkuuden ja luotettavuuden. Toteutamme raskaan kaluston vaihtolavat ja päällirakenteet, jotka vastaavat kaikkiin rahtikuljetustarpeisiisi.

Ota yhteyttä 020 7669 200 niin mietitään teidän kuljetustarpeeseen sopivimmat ratkaisut.

Nosturien ja vaihtolavalaitteiden huolto

Huolehdimme myös valmistamiemme vaihtolavalaitteiden huolloista. Asennamme ja huollamme Hiab Multilift -vaihtolavalaitteet ja vaijerilaitteet vuosien ammattitaidolla ja ripeästi. Kauttamme saatavana kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Laaja varustevalikoimamme sisältää erilaisia kuormansidontalaitteita, sidontareunoja, peitteitä sekä laitaratkaisuja. Kippilaitteiden käyttöturvallisuus ja huollettavuus ovat valmistuksemme kulmakiviä. Luota Topliftiin, kun haluat parhaan vaihtolavaratkaisun hakkeen ja kappaletavaran kuljetukseen.

Multilift-vaihtolavalaitteiden ja vaijerilaitteiden huollot

  • Hiab-kuormausnosturien huolto
  • Multilift-vaihtolavalaitteiden huolto
  • Hiab-nosturin huolto
  • Multilift-vaijerilaitteiden varaosat varaosat

Raskaan kaluston korjaamomme muut palvelut:

Asiantunteva raskaan kaluston merkkikorjaamo

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Jälkikäteen vaunuihin asennetaan Topliftin korjaamolla yleensä lisävaloja, sidontapisteitä sekä esimerkiksi lisälukituksia vaihtolavojen kuljetukseen. Alustaan liittyviä jälkiasennettavia laitteita ovat mm. akselinnostimet sekä erilaiset tasosäätöratkaisut.

Tiedätkö, mitä asioita määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa?

Eihän näitä muista ulkoa Erkkikään! Ei hätää – me tarjoamme sinulle veloituksetta huollon tarkistuslistan, joka kokoaa perävaunutyypeittäin määräaikaishuoltojen tarkistuskohteet sekä listan päivittäin tsekattavista kohteista!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216