Raskaan kaluston varaosat perävaunuihin ja päällirakenteisiin

Topliftin päällirakenteiden ja perävaunujen valmistuksessa käytetään tunnettuja varaosia, joilla on hyvä saatavuus. Varaosien ripeä saatavuus takaa, että korvaavat raskaan kaluston varaosat löytyvät suhteellisen läheltä – varastomme hyllyltä. Kun jotain menee rikki, ei ammattiajossa ole varaa odotella varaosia viikkotolkulla. Nopeasti toimitettavat raskaan kaluston varaosat pitävät sinunkin pyöräsi pyörimässä.

Raskaan kaluston varaosat perävaunuihin ja päällirakenteisiin

Vaihtolavalaitteiden varaosat

Käytämme Topliftin vaihtolavalaitteiden valmistuksessa korkealaatuisia Multiliftin varaosia, jotka edustavat alansa huippua. Tarjoamme asiakkaillemme helpon ja luotettavan tavan hankkia kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat kauttamme. Varmista vaihtolavalaitteidesi luotettavuus ja kestävyys kaikissa olosuhteissa.

Edustamiamme raskaan kaluston varaosamerkkejä

Hiab-varaosat

Alkuperäiset Hiab-varaosat, kuten hydrauliikkasylinterit, teräksiset rakenneosat, ohjausjärjestelmät, suodattimet, letkut, liukupalat ja korjaussarjat saat Topliftin varaosamyymälästä.

Multilift-varaosat

Vaihtolavalaitteiden huippubrändi Multilift on osa Hiabin laajaa tuotepalettia. Kauttamme on saatavana kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Zepro-varaosat

Zepro on markkinaosuutensa puolesta yksi maailman suurimpia perälautanostimien valmistajia. Topliftin varaosamyymälä toimittaa Zepro-takalaitanostimet ja takalaitanostimien varaosat sekä huoltosarjat tarpeen mukaan.

Focolift-varaosat

Topliftin varaosapalvelusta saat Focoliftin alkuperäiset varaosat, kuten takalaitanostimen kääntösylinterit, nostosylinterit ja sylinterien letkusarjat, kelat ja tiivistesarjat, akselitapit muttereineen, Focolift-hydrauliikkayksikön säiliösarjat, hydrauliikkapumput, sähkömoottorit ja sähkömoottorin solenoidit.

BPW-varaosat

Valikoimissamme on laaja akselituotevalikoima BPW:n yksittäisistä komponenteista laajoihin alustajärjestelmiin. Löydäy meiltä akselit, lehtijousituksen, ilmajousituksen, rumpujarrujen ja levyjarrujen varaosat, korjaussarjat, jarrukellot ja paineilmasäiliöt sekä vetovarusteet, kuten vetoaisat ja kuulakehät.

SAF-varaosat

Topliftin varaosavalikoimassa on hyvin edustettuina SAF-Holland Groupin SAF-tuotemerkin perävaunuakselit, levyjarruakseleiden ja rumpujarruakseleiden korjaussarjat sekä intrajousituksen varaosat.

VSE-varaosat

Weber-Hydraulik Groupiin kuuluva VSE on erikoistunut raskaan kaluston ohjausjärjestelmiin. VSE:n perävaunujen pakko-ohjausjärjestelmän varaosat kuuluvat Topliftin valikoimiin.

VBG-varaosat

VBG on ruotsalainen itsenäinen vetolaitevalmistaja. Toplift toimittaa VBG-vetolaitejärjestelmän EU- ja ECE-hyväksytyt alkuperäiset varaosat, kuten vetokytkimet, vetopalkit, vetoaisat, vetosilmukat, sivulevyt ja alleajosuojat.

Wipro-varaosat

Suomessa perustettu ja vahvasti kansainvälistynyt Wipro on kippien ja hydrauliikan osalta vahvassa markkinajohtajan asemassa Pohjoismaissa. Valikoimiimme kuuluvat Wipron yksivaiheiset ja monivaiheiset, kaksi- ja yksitoimiset hydrauliikkasylinterit.

Wabco-varaosat

Belgiassa päämajaansa pitävä Wabco valmistaa pneumatiikkaan, alustaan ja ohjaukseen liittyviä komponentteja. Kansainvälisesti merkittävän ajoneuvoteknologiatoimittajan jarrujärjestelmien sekä ajonvakautus- ja jousitusjärjestelmien varaosat ovat osa Topliftin valikoimaa.

Parker-varaosat

Yhdysvaltalaiseen Parker Hannifin -korporaatioon kuuluva Parker on yksi maailman johtavia hydrauliikkakomponenttien valmistajia. Topliftiltä saat Parkerin geroottorimoottorit ja pumput sekä muut hydrauliikkakomponentit.

Sunfab-varaosat

Ruotsalainen Sunfab Hydraulics kehittää ja valmistaa pumppuja, moottoreita ja komponentteja hydraulisiin laitteisiin. Topliftin varaosamyymälän kautta on saatavana erilaisia Sunfabin pumppuja sekä kattava valikoima alkuperäisiä varaosia.

Soita 020 7669 216 ja kysy lisää raskaan kaluston varaosien saatavuudesta.

Tiedätkö, mitä asioita määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa?

Eihän näitä muista ulkoa Erkkikään! Ei hätää – me tarjoamme sinulle veloituksetta huollon tarkistuslistan, joka kokoaa perävaunutyypeittäin määräaikaishuoltojen tarkistuskohteet sekä listan päivittäin tsekattavista kohteista!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216