Toplift - varaosat

Raskaan kaluston varaosat perävaunuihin ja päällirakenteisiin

Topliftin päällirakenteiden ja perävaunujen valmistuksessa käytetään tunnettuja varaosia, joilla on hyvä saatavuus. Varaosien ripeä saatavuus takaa, että korvaavat raskaan kaluston varaosat löytyvät suhteellisen läheltä – varastomme hyllyltä. Kun jotain menee rikki, ei ammattiajossa ole varaa odotella varaosia viikkotolkulla. Nopeasti toimitettavat raskaan kaluston varaosat pitävät sinunkin pyöräsi pyörimässä.

Topliftin varaosapalvelun valikoima kattaa varaosat kaikkiin valmistamiimme ja asentamiimme perävaunuihin ja päällirakenteisiin.

Edustamiamme raskaan kaluston varaosamerkkejä

Hiab

Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittaja, jolla on takanaan yli 75-vuoden historia kuljetusalan edelläkävijänä. Maailman johtavan kuormankäsittelylaitteiden valmistajan alkuperäiset kuorman käsittelylaitteiden Hiab-varaosat, kuten hydrauliikkasylinterit, teräksiset rakenneosat, ohjausjärjestelmät, suodattimet, letkut, liukupalat ja korjaussarjat saat Topliftin varaosamyymälästä.

Multilift

Vaihtolavalaitteiden huippubrändi Multilift on osa Hiabin laajaa tuotepalettia. Kauttamme on saatavana kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Zepro

Zepro on markkinaosuutensa puolesta yksi maailman suurimpia perälautanostimien valmistajia. Topliftin varaosamyymälä toimittaa Zepro-takalaitanostimet ja takalaitanostimien varaosat sekä huoltosarjat tarpeen mukaan.

Focolift

Focolift kuuluu nykyisin Zepro-tuotemerkin alle. Topliftin varaosapalvelusta saat Focoliftin alkuperäiset varaosat, kuten takalaitanostimen kääntösylinterit, nostosylinterit ja sylinterien letkusarjat, kelat ja tiivistesarjat, akselitapit muttereineen, Focolift-hydrauliikkayksikön säiliösarjat, hydrauliikkapumput, sähkömoottorit ja sähkömoottorin solenoidit.

BPW

BPW on yksi Euroopan johtavista akselimerkeistä, joka panostaa innovaatioihin ja tuotekehitykseen. Valikoimissamme on laaja akselituotevalikoima BPW:n yksittäisistä komponenteista laajoihin alustajärjestelmiin. Tarjontamme kattaa BPW:n toimintavarmat perävaunun akselit, lehtijousituksen, ilmajousituksen, rumpujarrujen ja levyjarrujen varaosat, korjaussarjat, jarrukellot ja paineilmasäiliöt. Kauttamme on saatavana myös BPW-vetovarusteet, kuten vetoaisat ja kuulakehät.

SAF

SAF on toinen Euroopan suurimmista akselivalmistajista. Noin 95 % Topliftin toimittamista vaunuista on varustettu joko BPW:n tai SAF:n akseleilla. Topliftin varaosavalikoimassa on hyvin edustettuina SAF-Holland Groupin SAF-tuotemerkin perävaunuakselit, levyjarruakseleiden ja rumpujarruakseleiden korjaussarjat sekä intrajousituksen varaosat.

VSE

Weber-Hydraulik Groupiin kuuluva VSE on erikoistunut raskaan kaluston ohjausjärjestelmiin. VSE:n perävaunujen pakko-ohjausjärjestelmän varaosat kuuluvat Topliftin valikoimiin.

VBG

VBG on ruotsalainen itsenäinen vetolaitevalmistaja. Toplift toimittaa VBG-vetolaitejärjestelmän EU- ja ECE-hyväksytyt alkuperäiset varaosat, kuten vetokytkimet, vetopalkit, vetoaisat, vetosilmukat, sivulevyt ja alleajosuojat.

Wipro

Suomessa perustettu ja vahvasti kansainvälistynyt Wipro on kippien ja hydrauliikan osalta vahvassa markkinajohtajan asemassa Pohjoismaissa. Valikoimiimme kuuluvat Wipron yksivaiheiset ja monivaiheiset, kaksi- ja yksitoimiset hydrauliikkasylinterit.

Wabco

Belgiassa päämajaansa pitävä Wabco valmistaa pneumatiikkaan, alustaan ja ohjaukseen liittyviä komponentteja. Kansainvälisesti merkittävän ajoneuvoteknologiatoimittajan jarrujärjestelmien sekä ajonvakautus- ja jousitusjärjestelmien varaosat ovat osa Topliftin valikoimaa.

Parker

Yhdysvaltalaiseen Parker Hannifin -korporaatioon kuuluva Parker on yksi maailman johtavia hydrauliikkakomponenttien valmistajia. Topliftiltä saat Parkerin geroottorimoottorit ja pumput sekä muut hydrauliikkakomponentit.

Sunfab

Ruotsalainen Sunfab Hydraulics kehittää ja valmistaa pumppuja, moottoreita ja komponentteja hydraulisiin laitteisiin. Topliftin varaosamyymälän kautta on saatavana erilaisia Sunfabin pumppuja sekä kattava valikoima alkuperäisiä varaosia.

Tiedätkö, mitä asioita perävaunusi määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa? Lataa ilmainen perävaunun päivittäisen huollon ja vuosihuollon tarkistuslista »

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tarvitsetko varaosia perävaunuun tai päällirakenteeseen? Topliftin varaosapalvelusta saat kaikki tarvittavat varaosat ripeästi toimitettuna. Palvelen myös venäjän kielellä – saat tarvittaessa minulta venäjän kielen tulkkausta kaikissa päällirakenteisiin ja perävaunuihin liittyvissä asioissa.

Vasilij Potasov

020 7669 202

OSTAJAN OPAS

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!