Monipuolinen valikoima laadukkaita lisävarusteita

Edustamme useita laatumerkkejä Suomessa. Kuten uuden kaluston kohdallakin, kartoitamme myös lisävarusteiden suunnittelussa tarkasti yrityksenne tarpeet ja toiveet sekä nykyisen alustan ja päällirakenteen mahdollisuudet. Näin pystymme tarjoamaan järkevintä ja toimivinta ratkaisua kuhunkin tilanteeseen.

Tutustu edustamiimme merkkeihin:

Hiab

Hiab kehitti maailman ensimmäisen kuormausnosturin vuonna 1944 ja saavutti erityisen aseman markkinoilla. Hiab-nostureiden tarjoama tarkkuus, suorituskyky sekä turvallisuus ovat vertaansa vailla.

Meiltä saat myös Hiab-nosturien varosat, huollot ja tarkastukset.

Multilift

Multilift-vaihtolavalaitteiden edistykselliset ominaisuudet yhdistettynä luotettavuuteen ja tuottavuuteen tekevät siitä oikean valinnan vaativaan työhön.

Zetterbergs

Zetterbergs valmistaa yli 90 vuoden kokemuksella teräslavoja sekä komponentteja raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin. Zetterbergs-lavojen korkea laatu ja edistyksellinen toiminnallisuus mahdollistavat korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Meiltä saat laadukkaat Zetterbergs-maansiirtolavat ja komponentit ammattikäyttöön.

Effer

Effer-kuormausnosturi on varma valinta silloin, kun työ vaatii raskaan tai erittäin raskaan kuormausnosturin. Effer on luja, kestävä ja luotettava. Effer-kuormausnosturien turvallisuus- ja suorituskykyratkaisut takaavat laitteen erinomaisen vakauden sekä nosto- ja ulottumakapasiteetin.

Moffet

Moffett-ajoneuvotrukkien suunnittelussa on huomioitu erityisesti työskentelyolosuhteet. Nelivetoisilla Moffett-ajoneuvotrukeilla on kevyt rakenne ja ne kulkevat vaivatta tuotantotiloissa sekä haastavissakin maastossa.

Ota yhteyttä 020 7669 200 niin mietitään teidän kuljetustarpeeseen sopivimmat ratkaisut.

Oletko kiinnostunut nykykaluston käyttötarkoituksen muutoksesta?

Koko käyttötarkoituksen muuttaminen toiseksi voi olla hyvä tapa vastata muuttuviin ajoihin, kun kaluston toimitusajat ovat väliin melkoista arvailua. Käyttötarkoituksen muutos on aina merkittävä projekti, joka pitää suunnitella ja valmistella tarkasti.

Kirjoitimme käyttötarkoituksen muutoksista laajemman artikkelin blogiimme. Siihen kannattaa tutustua, mikäli harkitset, olisiko nykykaluston modernisointi tai muutostyö järkevä tapa saada tehoja tekemiseen. Ja luonnollisesti Topliftin asiantuntijat ovat apunanne jo valmistelutyössä.

Opas kaluston arvon säilyttämiseen

Topliftin opas raskaan kaluston elinkaaren hallintaan on kattava tietopaketti parhaista periaatteista raskaan kaluston päällirakenteiden ja perävaunujen arvon säilyttämiseen. Lataa opas alla olevalla lomakkeella.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203