Toplift - ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut

Ketjupurkavat ja seinänousevat vaunut on tehty kestämään

Meiltä ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut kovaan käyttöön – kestävät hakevaunut ja turpeen kuljetuskalusto laatutakuulla! Tuotteiden kaikki komponentit, kuten purkumoottorit ja koneikko valitaan vastaamaan kuljetettavan materiaalin sekä kuljetusolosuhteiden asettamia vaatimuksia.

Käyttämämme komponentit edustavat alan parasta laatua. Komponentit on valittu luotettavuuden, saatavuuden ja huollon helppouden perusteella, ei hinnan tai varaosien yksinoikeuden vuoksi.

Toplift - ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut

Ainoana markkinoilla, Toplift tarjoaa valittavaksesi kaksi erilaista perävaunun runkorakennetta. Kevytkori elementtilattialla on kevyt ja kestävä vaihtoehto, kun kuljetukset ja lastaukset tapahtuvat kentällä tai suoaumalla. Metsähakkeelle ja vaativissa maasto-olosuhteissa toimiville hakeperävaunuille tarjoamme Z-profiileilla vahvistettua lattiarakennetta. Hakevaunussa teräsrakenne mahdollistaa lattian kiertymisen ilman pelkoa liimasaumojen pettämisestä. Lisäksi rakenne on elementtikoriin verrattuna erittäin helppo huoltaa ja korjata.

Ketjupurkuvaunut toteutetaan usein asiakkaan toiveesta kahdella purkunopeudella. Topliftin ketjupurkavissa hydrauliikka tehdään putkituksin ja kumikiinnikkeillä. Kun perävaunu on mahdollisimman pitkäikäinen ja remonttien määrä vähäinen, on se sinulle käytössä edullisin. Asiakkaamme menestyminen on meille tärkeää, siksi sinun etusi on meidän etumme!

Ota yhteyttä 020 7669 203 niin mietitään millainen ketjupurkuvaunu soveltuu parhaiten teidän käyttötarpeeseenne.

Toplift - ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut

Perävaunujen laadukkaat lisävarusteet

Topliftin perävaunuihin voit valita tarvittavat lisävarusteet kulkuovista työkalulaatikoihin ja työvaloista tikkaisiin. Kauko-ohjaus tai radio-ohjaus voidaan toteuttaa esim. kattopeitteen tai kippilaitteen käyttöön.

Toplift - ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut

Suuren suosion saanut ketjupurkavien vaunujen lisävaruste on liukas kulutusmuovipohja mm. turpeen tai energiajätteen ja hakkeen ajoon. Kulutusmuovipohja helpottaa kuorman purkua pienentämällä purkupainetta ja estämällä materiaalin jäätymistä talvella kiinni pohjaan. Purkulaitteisto, hydrauliikka sekä auton moottori kuormittuvat purkutilanteessa vähemmän, jolloin huoltokustannukset pienenevät pitkässä juoksussa.

Kolan putsaaja on suosittu turvevaunun lisävaruste, joka puhdistaa turpeen ajoon tarkoitetun vaunun kolan molemmin puolin. Kolan putsaajat ehkäisevät turpeen kulkeutumista kolien mukana katalysaattorin päälle, helpottaen puhdistusta ja pienentäen tulipalon riskiä.

Lue lisää blogistamme: Ketjupurkavan ja seinänousevan perävaunun rakenne, lattia ja varustelu valitaan käyttötarpeen mukaan »

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203

Tiesitkö tämän tuotteistamme

 • Komponentit valitaan vastaamaan kuljetettavan materiaalin sekä kuljetusolosuhteiden asettamia vaatimuksia.
 • Ainoana markkinoilla, Toplift tarjoaa valittavaksesi kaksi erilaista runkorakennetta: kevytkori elementtilattialla tai Z-profiileilla vahvistettu lattiarakenne.
 • Alan parasta laatua edustavien komponenttien valinta on tehty luotettavuuden, saatavuuden ja huollon helppouden perusteella, ei hinnan tai varaosien yksinoikeuden vuoksi.
 • Kestävyys omaa luokkaansa.
 • Huoltokohteet helposti käsillä.
 • Rakenne optimoidaan kuljetustarpeeseen. Lattia, seinät yms. suunnitellaan tapauskohtaisesti.
 • Ei turhia letkuja, kaikki kiinteät hydrauliikka linjat valmistetaan tarkkusteräsputkesta. Letkut vain liikkuvissa pisteissä. Putket kannakoidaan kumisilla kiinnikkeillä.
 • Räätälöitävyys, monipuoliset lisävarusteet.
 • Täydellinen sopivuus olemassa olevaan kalustoon, kapasiteetti maksimoitu.
 • Automaattinen ketjun kiristys, aina oikea käyttöpaine takaa purkuketjun ja purkulaitteiston pitkän käyttöiän.
 • Vahvat vedonpoistajat, estävät vahingon laajentumisen mikäli letkut unohtuvat kiinni.
 • Kotimaiset toimittajat.