Laadukas raskaan kaluston rakentaminen tarkoittaa meille kolmea pääperiaatetta, jonka mukaan toteutamme kaikki tuotteemme: tinkimätön tekninen laatu, tarkka toimitusaika ja helppo huollettavuus ja varaosien saatavuus.

Tinkimätön tekninen laatu

Toteutamme kaikki autot, perävaunut, lisävarusteasennukset ja huollot kuin tekisimme niitä itsellemme. Olemme ylpeitä nähdessämme Topliftin kalustoa tien päällä, sillä tiedämme sen toimivan kuten pitää. Kun toteutamme tekniset ratkaisut viimeisen päälle, pystymme takaamaan, että tuotteella on mahdollisimman pitkä elinkaari ja paras käyttöarvo.

Tarkka toimitusaika aina kun mahdollista

Kun suunnitelmat on hyväksytty, varaamme kaluston toteutukselle selkeän paikan tuotantojonossamme. Pidämme kiinni siitä, että päällirakenteet ovat mahdollisimman valmiit siinä kohtaa, kun auto saapuu Topliftille. Silloin me olemme valmiit asentamaan ja sovittamaan rakenteet alustalle, jotta yrityksenne saa kaluston ajoon mahdollisimman nopeasti.

Viime vuosina koronasta alkanut komponenttipula ja sen jälkeen Ukrainan sota ovat aiheuttaneet haasteita kaluston toimitusajoille. Autovalmistajien viivästyksille emme voi mitään, mutta me pidämme huolta, että venymisiä ei tapahdu enää siinä kohtaa, kun auto on meillä.

Helppo huollettavuus ja hyvä varaosien saatavuus vähentää seisokkeja

Teknistä osaamistamme on myös se, että huomioimme huollettavuuden ja varaosien saatavuuden jo suunnittelu- ja valmistusvaiheessa. Pyrimme pitämään asiat sujuvasti saatavilla myös kaluston ylläpidon ja korjaamisen näkökulmasta, mikä vähentää huoltokustannuksia, nopeuttaa tehtäviä töitä ja pienentää sitä kautta elinkaarikustannuksia.

Ota yhteyttä 020 7669 200 niin mietitään teidän kuljetustarpeeseen sopivimmat ratkaisut.

Kaikki tekninen osaaminen samassa talossa – nyt ja tulevaisuudessa

Päällirakenteiden valmistus on monimutkaista ja muuttuu koko ajan haastavammaksi, kun alustat ja niiden teknologiset mahdollisuudet kehittyvät. Topliftin suunnittelu- ja toteutusosaaminen vastaa tähän haasteeseen.

Tunnemme alustojen ja päällirakenteiden tekniset mahdollisuudet ja rajoitteet hyvin, ja seuraamme jatkuvasti alan kehitystä. Näin varmistamme, että käytämme kaikki mahdollisuudet, joilla voimme tarjota yrityksellenne parempaa kuljetuskalustoa.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203