Erikoisperävaunut teollisuuden kuljetuksiin

Raskaaseen teollisuuteen valmistetut traktoreiden perävaunut ja muut erikoisperävaunut soveltuvat erityyppisten raaka-ainekuormien käsittelyyn ja sisäisen logistiikan kuljetuksiin. Kestävät ja kustannustehokkaat päällirakenteet ja perävaunut toteutetaan teollisuuden ajoihin aina ajotarpeen ja mittojen mukaan.

Toplift - kalusto teollisuuden kuljetuksiin

Ota yhteyttä 020 7669 200 niin mietitään teidän kuljetustarpeeseen sopivimmat ratkaisut.

Toplift - erikoisperävaunut ja perävaunujen erikoisvarusteet -sivukippaava perävaunu.

Erikoisperävaunut ja perävaunun erikoisvarusteet

Valmistamme päällirakenteita ja erikoisperävaunuja laajasti eri teollisuuden alojen käyttöön ja erikoisratkaisujamme liikkuu tehdassaleissa, tehdasalueilla sekä rautateillä ja satamissa.

Olemme valmistaneet erikoisperävaunuja puunkuljetukseen ja tehneet traktorin perävaunuja erityyppisten kuormien käsittelyyn – tarvittaessa monipuolisilla lisälaitteilla varustettuna. Traktorin perävaunu voidaan varustaa vaikkapa hydraulisella tasonostolaitteella, joka helpottaa mm. jalkalavojen siirtelyä.

Olemme valmistaneet teollisuuden sisäiseen logistiikkaan mm. hihna-, matto- ja kävelevälattiaisia sekä ruuvipurkuisia perävaunuja.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203

Tiesitkö tämän tuotteistamme

  • Meiltä löytyy erikoisperävaunut myös raskaan teollisuuden tarpeisiin.
  • Erikoisperävaunuja liikkuu tehdassaleissa, tehdasalueilla sekä rautateillä ja satamissa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203