Toplift - erikoisperävaunut ja perävaunujen erikoisvarusteet -sivukippaava perävaunu.

Erikoisperävaunut ja perävaunun erikoisvarusteet

Etsitkö jotain muuta? Meiltä löytyy erikoisperävaunut myös raskaan teollisuuden tarpeisiin! Valmistamme päällirakenteita ja erikoisperävaunuja laajasti eri teollisuuden alojen käyttöön ja erikoisratkaisujamme liikkuu tehdassaleissa, tehdasalueilla sekä rautateillä ja satamissa.

Olemme valmistaneet erikoisperävaunuja puunkuljetukseen ja tehneet traktorin perävaunuja erityyppisten kuormien käsittelyyn – tarvittaessa monipuolisilla lisälaitteilla varustettuna. Traktorin perävaunu voidaan varustaa vaikkapa hydraulisella tasonostolaitteella, joka helpottaa mm. jalkalavojen siirtelyä.

Olemme valmistaneet teollisuuden sisäiseen logistiikkaan mm. hihna-, matto- ja kävelevälattiaisia sekä ruuvipurkuisia perävaunuja.

Mikä on sinun tarpeesi? Ota yhteyttä ja kerro meille – meiltä löytyy ratkaisu!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunusta tai päällirakenteesta? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinulle paras ratkaisu.

Taisto Ikäheimonen

020 7669 201

OSTAJAN OPAS

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Tiesitkö tämän tuotteistamme

  • Erikoisratkaisuja liikkuu tehdassaleissa, tehdasalueilla sekä rautateillä ja satamissa.