Valitse tuotekategoria

Elementti­kuljetus

Toplift toimittaa elementtikuljetukseen päällirakenteet ja perävaunut, joissa on huomioitu kuljetuskapasiteetti ja turvallisuus käytettävyyttä unohtamatta.

Lue lisää

Pressukapellit

Topliftin kestävät pressukapellit ja kapellilavat ovat paras ratkaisu vaativiin kuljetuksiin.

Lue lisää

Ketjupurkavat ja seinänousevat

Meiltä ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut kovaan käyttöön – kestävät hakevaunut ja turpeen kuljetuskalusto laatutakuulla!

Lue lisää

Rahtilavat ja sivukippaavat

Tarvitsetko rahtilavan nosturipedillä tai sivukippiperävaunun hakkeen ja kappaletavaran kuljetukseen?

Lue lisää

Tasonosto­laitteet

Tasonostolaiteen avulla autoa voidaan käyttää moneen erityyppiseen kuljetukseen kuormatilaa vaihtamalla – kappaletavaran ajosta lämpösäädeltyihin kuljetuksiin.

Lue lisää

Erikois­perävaunut

Topliftiltä erikoisperävaunut myös raskaan teollisuuden tarpeisiin – tehdassaleihin, tehdasalueille, rautateille ja satamiin.

Lue lisää

Edustus

Tunnetut ja hyvin edustetut tuotemerkit takaavat, että mahdollisessa vikatilanteessa kalusto saadaan nopeasti takaisin tien päälle.

Lue lisää

Kuormaus­nosturit

Kuormausnosturi tehostaa tuottavaa työtä huomattavasti – voit itse lastata ja purkaa kuorman ilman lisälaitteita. Lastin käsittely nopeutuu ja vältyt turhalta odottelulta.

Lue lisää

Topliftin rakentamien päällirakenteiden ja perävaunujen käyttöikä on poikkeuksellisen pitkä ja elinkaarikustannukset todella alhaiset verrattuna moniin vastaaviin tuotteisiin. Myös jälleenmyyntiarvo pysyy korkeampana.

Janne Ikäheimonen, toimitusjohtaja

Topliftin päällirakenteet kestää vertailun

Korkealaatuinen tekninen osaaminen ja pitkä kokemus takaavat, että jokainen valmistamamme päällirakenne ja perävaunu hyödyntää jokaisen käytettävissä olevan millimetrin, vaarantamatta kuitenkaan tuotteen huollettavuutta ja toimivuutta.

Käytettävät komponentit valitaan laadun, saatavuuden ja huollettavuuden, ei edullisimman hinnan perusteella.

Päällirakenteen ja perävaunun suunnittelu

Kun suunnittelemme sinulle päällirakennetta tai perävaunua, meillä on paljon kysymyksiä kalustotarpeesta ja ajoistasi. Kysymykset liittyvät yleensä ajettavaan materiaaliin, lastaus- ja purkutapoihin sekä olemassa olevaan kalustoon.

Näillä kysymyksillä pyrimme kartoittamaan kalustolle asetetut erityisvaatimukset sekä yhteensopivuuden olemassa olevaan kuljetuskalustoon.

Meille on tärkeää, että lopputuotteen mitoitus ja tekniset ominaisuudet vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Rahoitus perävaunun hankintaan

Tarvitsetko rahoitusta perävaunun tai päällirakenteen hankintaan, mutta kaikki aika kuluu ratin takana? Jotta saisit kaluston käyttöön ajallaan, kannattaa rahoitusasiat ja vakuutukset hoitaa kuntoon etukäteen.

Autamme sinua rahoitusasioissa ja pyydämme tarvittaessa rahoitustarjoukset useasta eri rahoituslaitoksesta. Riittää, kun annat meille luvan rahoitustarjouksen hankkimiseen sinun nimissäsi.

Hoidamme tarjouskyselyt puolestasi ja saat itse valita sinulle parhaiten sopivan rahoitustarjouksen.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Päällirakenteet ja perävaunut luotettavasti

Topliftin toimintaperiaatteiden mukaan asiakaslähtöisesti toteutettu päällirakenteen tai perävaunun hankintaprosessi viedään jouhevasti läpi asiakkaan aikaa, rahaa ja vaivaa säästäen – luotettavasti. Me pidämme kiinni toimitusajoista emmekä lupaile sinulle liikoja.

Topliftiltä tilatessasi tiedät aina mistä maksat. Tilausvahvistuksestasi löytyvät kaikki työt ja varusteet eriteltynä. Kaikkiin uusiin päällirakenteisiin, perävaunuihin ja ajoneuvoyhdistelmiin sisältyy rekisteröintikatsastus, ilman yllättäviä lisäkustannuksia.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, millainen perävaunu tai päällirakenne olisi sinun ajotarpeeseesi paras, kestävin ja tehokkain.