Valitse tuotekategoria

Elementti­kuljetus

Toplift toimittaa elementtikuljetukseen päällirakenteet ja perävaunut, joissa on huomioitu kuljetuskapasiteetti ja turvallisuus käytettävyyttä unohtamatta.

Lue lisää

Pressukapellit

Topliftin kestävät pressukapellit ja kapellilavat ovat paras ratkaisu vaativiin kuljetuksiin.

Lue lisää

Ketjupurkavat ja seinänousevat

Meiltä ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut kovaan käyttöön – kestävät hakevaunut ja turpeen kuljetuskalusto laatutakuulla!

Lue lisää

Rahtilavat ja sivukippaavat

Tarvitsetko rahtilavan nosturipedillä tai sivukippiperävaunun hakkeen ja kappaletavaran kuljetukseen?

Lue lisää

Tasonosto­laitteet

Tasonostolaiteen avulla autoa voidaan käyttää moneen erityyppiseen kuljetukseen kuormatilaa vaihtamalla – kappaletavaran ajosta lämpösäädeltyihin kuljetuksiin.

Lue lisää

Erikois­perävaunut

Topliftiltä erikoisperävaunut myös raskaan teollisuuden tarpeisiin – tehdassaleihin, tehdasalueille, rautateille ja satamiin.

Lue lisää

Edustus

Tunnetut ja hyvin edustetut tuotemerkit takaavat, että mahdollisessa vikatilanteessa kalusto saadaan nopeasti takaisin tien päälle.

Lue lisää

Kuormaus­nosturit

Kuormausnosturi tehostaa tuottavaa työtä huomattavasti – voit itse lastata ja purkaa kuorman ilman lisälaitteita. Lastin käsittely nopeutuu ja vältyt turhalta odottelulta.

Lue lisää

Topliftin rakentamien päällirakenteiden ja perävaunujen käyttöikä on poikkeuksellisen pitkä ja elinkaarikustannukset todella alhaiset verrattuna moniin vastaaviin tuotteisiin. Myös jälleenmyyntiarvo pysyy korkeampana.

Janne Ikäheimonen, toimitusjohtaja

Edustamamme merkit

Hiab

Hiab kehitti maailman ensimmäisen kuormausnosturin vuonna 1944 ja saavutti erityisen aseman markkinoilla. Hiab-nostureiden tarjoama tarkkuus, suorituskyky sekä turvallisuus ovat vertaansa vailla.

Meiltä saat myös Hiab-nosturien varosat, huollot ja tarkastukset.

Multilift

Multilift-vaihtolavalaitteiden edistykselliset ominaisuudet yhdistettynä luotettavuuteen ja tuottavuuteen tekevät siitä oikean valinnan vaativaan työhön.

Zetterbergs

Zetterbergs valmistaa yli 90 vuoden kokemuksella teräslavoja sekä komponentteja raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin. Zetterbergs-lavojen korkea laatu ja edistyksellinen toiminnallisuus mahdollistavat korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Meiltä saat laadukkaat Zetterbergs-maansiirtolavat ja komponentit ammattikäyttöön.

Effer

Effer-kuormausnosturi on varma valinta silloin, kun työ vaatii raskaan tai erittäin raskaan kuormausnosturin. Effer on luja, kestävä ja luotettava. Effer-kuormausnosturien turvallisuus- ja suorituskykyratkaisut takaavat laitteen erinomaisen vakauden sekä nosto- ja ulottumakapasiteetin.

Moffet

Moffett-ajoneuvotrukkien suunnittelussa on huomioitu erityisesti työskentelyolosuhteet. Nelivetoisilla Moffett-ajoneuvotrukeilla on kevyt rakenne ja ne kulkevat vaivatta tuotantotiloissa sekä haastavissakin maastossa.

Luotettava päällirakenteiden valmistaja

Toplift on valintasi luotettavana päällirakenteiden valmistajana ja raskaan kuljetuskaluston asiantuntijana. Valmistamme päällirakenteet ja perävaunut aina asiakaslähtöisesti, ja huomioimme valmistusprosessissa aina kuljetuskapasitettin ja turvallisuuden käytettävyyttä unohtamatta.

Huolehdimme siitä, että päällirakenteiden ja perävaunujen valmistusprosessi etenee jouhevasti, samalla asiakkaan aikaa, rahaa ja vaivaa säästäen. Pidämme tiukasti kiinni toimitusajoista ja tarjoamme selkeyttä kustannuksiin. Tilausvahvistuksessa eritellään kaikki työt ja varusteet, jotta tiedät tarkalleen, mistä maksat. Kaikkiin uusiin päällirakenteisiin, perävaunuihin ja ajoneuvoyhdistelmiin sisältyy rekisteröintikatsastus ilman yllättäviä lisäkustannuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan, millainen perävaunu tai päällirakenne vastaa ajotarpeitasi parhaiten.

Rahoitus perävaunun hankintaan

Tarvitsetko rahoitusta perävaunun tai päällirakenteen hankintaan, mutta kaikki aika kuluu ratin takana? Jotta saisit kaluston käyttöön ajallaan, kannattaa rahoitusasiat ja vakuutukset hoitaa kuntoon etukäteen.

Autamme sinua rahoitusasioissa ja pyydämme tarvittaessa rahoitustarjoukset useasta eri rahoituslaitoksesta. Riittää, kun annat meille luvan rahoitustarjouksen hankkimiseen sinun nimissäsi.

Hoidamme tarjouskyselyt puolestasi ja saat itse valita sinulle parhaiten sopivan rahoitustarjouksen.