Hiab

Hiab kehitti maailman ensimmäisen kuormausnosturin vuonna 1944 ja saavutti erityisen aseman markkinoilla. Hiab-nostureiden tarjoama tarkkuus, suorituskyky sekä turvallisuus ovat vertaansa vailla.

Meiltä saat myös Hiab-nosturien varosat, huollot ja tarkastukset.

Multilift

Multilift-vaihtolavalaitteiden edistykselliset ominaisuudet yhdistettynä luotettavuuteen ja tuottavuuteen tekevät siitä oikean valinnan vaativaan työhön.

Zetterbergs

Zetterbergs valmistaa yli 90 vuoden kokemuksella teräslavoja sekä komponentteja raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin. Zetterbergs-lavojen korkea laatu ja edistyksellinen toiminnallisuus mahdollistavat korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Meiltä saat laadukkaat Zetterbergs-maansiirtolavat ja komponentit ammattikäyttöön.

Effer

Effer-kuormausnosturi on varma valinta silloin, kun työ vaatii raskaan tai erittäin raskaan kuormausnosturin. Effer on luja, kestävä ja luotettava. Effer-kuormausnosturien turvallisuus- ja suorituskykyratkaisut takaavat laitteen erinomaisen vakauden sekä nosto- ja ulottumakapasiteetin.

Moffet

Moffett-ajoneuvotrukkien suunnittelussa on huomioitu erityisesti työskentelyolosuhteet. Nelivetoisilla Moffett-ajoneuvotrukeilla on kevyt rakenne ja ne kulkevat vaivatta tuotantotiloissa sekä haastavissakin maastossa.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203