Toplift - valtuutettu Hiab-edustaja

Edustamamme tuotemerkit tuovat laatua tien päälle

Edustukseemme valikoituneet tuotteet jakavat arvomme ja laatukriteerimme. Tunnetut ja hyvin edustetut tuotemerkit takaavat, että mahdollisessa vikatilanteessa kalusto saadaan nopeasti takaisin tienaamaan.

Hiab

Hiab kehitti maailman ensimmäisen kuormausnosturin vuonna 1944, tämän johdosta yritys saavutti aseman, jossa lähes jokaista kuormankäsittelyyn ja nostamiseen tarkoitettua laitetta nimitettiin puhekielessä ”hiabiksi”. Hiab-nostureiden tarjoama tarkkuus, suorituskyky sekä turvallisuus ovat vertaansa vailla.

Meiltä saat myös nosturien huollot ja korjaukset sekä 10-vuotistarkastukset.

Hiab-nostureiden varaosia löytyy myös hyllystä, ja jollei tarvitsemaasi osaa löydy, niin niitä saadaan nopealla aikataululla toimitettua keskusvarastosta.

Hiab »

Effer

Effer-kuormausnosturi on varma valinta silloin, kun työ vaatii raskaan tai erittäin raskaan kuormausnosturin. Effer on luja, kestävä ja luotettava. Effer-kuormausnosturien turvallisuus- ja suorituskykyratkaisut takaavat laitteen erinomaisen vakauden sekä nosto- ja ulottumakapasiteetin.

Effer »

Multilift

Multilift-vaihtolavalaitteiden edistykselliset ominaisuudet yhdistettynä luotettavuuteen ja tuottavuuteen tekevät siitä oikean valinnan vaativaan työhön.

Multilift »

Stas

Stas on yksi Euroopan merkittävimpiä perävaunujen valmistajia. Perävaunujen keveys mahdollistaa suuren hyötykuorman ja kestävyys varmistaa korkean käyttöasteen.

Stas »

Zetterbergs

Zetterbergs valmistaa yli 90 vuoden kokemuksella teräslavoja sekä komponentteja raskaan kuljetuskaluston tarpeisiin. Zetterbergs-lavojen korkea laatu ja edistyksellinen toiminnallisuus ovat asiakkaiden arvostamia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat kuljetusten korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Meiltä saat laadukkaat Zetterbergs-maansiirtolavat ja komponentit ammattikäyttöön.

Zetterbergs »

Moffet

Moffett-ajoneuvotrukkien suunnittelussa on huomioitu erityisesti työskentelyolosuhteet. Nelivetoisilla Moffett-ajoneuvotrukeilla on kevyt rakenne ja ne kulkevat vaivatta tuotantotiloissa sekä haastavissakin maastossa.

Moffett »

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203

OSTAJAN OPAS

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!