29.1.2020

L. H. Timonen Oy hankkii kalustoa teollisuuden ajoihin

Toplift toimittaa L.H. Timonen Oy:lle raskasta kalustoa teollisuuden kuljetuksiin.

L. H. Timonen Oy on lahtelainen kuljetusliike, joka tuottaa kuljetuspalveluita pääasiassa teollisuuden tuotantolaitoksille. L. H. Timonen Oy on jatkumoa Erkki Timosen vuonna 1927 aloittamalle kuljetustoiminnalle. Kuljetusliike on kulkenut pitkän matkan Timosen yrittäjäsuvun johtamana ja tällä hetkellä kuljetuspalveluita tuotetaan jo kolmannessa polvessa. 

Kuljetusliikkeen asiakkaita ovat lähinnä teollisuuden toimijat ja yrityksen ajot tehdään nykyaikaisella ja hyväkuntoisella kalustolla. 

”Ajoja tehdään lähinnä metsäteollisuuden ja energiatuotannon tarpeisiin. Suoritamme paljon esimerkiksi erilaisten puuperäisien materiaalien kuljetuksia”, yrityksen toimitusjohtaja Heikki Timonen kertoo. 

Topliftin kautta L. H. Timonen Oy:lle on hankittu ketjupurkavaa ja sivukippaavaa kalustoa. 

”Vuonna 2012 Topliftiltä hankittiin reilut 25-metrinen sivukippaava yhdistelmä energiapuolen ajoihin. Sitä seuraava hankinta oli hakeauton vetäjän ketjupurkukori. Tällä ketjupurkavalla korilla oli mittaa 7,8 metriä. Tuoreimmat hankinnat Topliftiltä ovat sivukaatoyhdistelmä sekä ketjupurkuyhdistelmä”, Heikki Timonen kuvailee Topliftiltä hankittuja kalustoja. 

Helppoa raskaan kaluston hankintaa

Sivukippaavan yhdistelmän hankintaprosessin aikana niin Toplift yrityksenä kuin Topliftin tuottamat päällirakenne- ja perävaunutoteutuksetkin tulivat Timoselle tutuksi. 

”Ensimmäisen hankinnan jälkeen oli helppo kysellä uutta kalustoa, kun tiedettiin mitä tuotteita Topliftiltä saa”, Timonen sanoo. 

Topliftin palveluketjussa suunnittelulla on tärkeä rooli ja se pyritään aina tekemään tiiviisti asiakkaan kanssa yhteistyössä – nykyiset ja tulevat tarpeet huomioiden. 

”Suunnittelu tapahtuu niin, että itselläni on joku ajatus tarvittavasta kalustosta ja varusteista. Näihin ajatuksiin Topliftin suunnalta tulee ehdotuksia ja huomioita, joista muodostuu lopullinen toteutus”, Heikki Timonen kuvailee suunnitteluvaiheen kulkua. 

Suunnittelussa huomioidaan kaikki mahdolliset tarpeet lastauksen, purkamisen, ergonomian ja turvallisuuden osalta. Kun kaluston toteutus on saatu Topliftin pajalla valmiiksi, tilaaja saapuu vastaanottamaan uutta kalustoa. 

”Kaluston luovutuksessa katsotaan läpi laitteistojen toiminnot ja ohjaukset – käyttäjä saa henkilökohtaista opastusta siihen, mistä mikäkin toimii”, Timonen sanoo. 

Heikki Timonen kertoo, että Topliftin varaosapalvelua on hyödynnetty lähinnä perävaunun kulutusosien hankintaan. Yrityksen omalla hallilla hoidetaan itse akuutit korjaustyöt, mutta Topliftin korjaamolta on saatu apua esim. monimutkaisempiin sähkötöihin. 

Mikä ollut toimitusjohtaja Heikki Timosen mielestä Topliftin palvelussa parasta? 

”Hankitut laitteet ovat olleet toimivia ja olemme tyytyväisiä hankintoihin ja palveluun. Mitään valittamista ei ole ollut, päinvastoin. Jos jotain olen tarvinnut, niin Topliftille soittamalla olen saanut riittävästi tietoa ja hyvää palvelua”, Timonen kiittää. 

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Jaa: