28.2.2024

Ketjupurkavan kaluston tarve kasvaa bioenergia-alan kasvun myötä

Kauko-ohjaimella toimiva ketjupurkava perävaunu säästää aikaa ja lisää turvallisuutta sekä käyttömukavuutta.

Bioenergian käyttö on jatkuvassa kasvussa. Uusiutuvan energian raaka-aineiden kuten hakkeen kuljetusten liikennesuorite kasvaa arviolta jopa 30 miljoonaan kilometriin vuonna 2025. Kun kuljetuskaluston kysyntä lisääntyy vauhdilla, me Topliftillä vastaamme tarpeeseen ja valmistamme luotettavia ja laadukkaita ketjupurkavia vaunuja energiantuotannon materiaalien kuljetukseen.

Hakekuljetukset ovat tehokkaampia ja turvallisempia ketjupurkavan kaluston kanssa

Uusiutuvan energian liikennesuoritteen kasvu on merkittävä. Jotta kuljetukset saadaan hoidettua tehokkaasti, vaaditaan myös kalustolta tehokkuutta. Lisäksi kaluston kestävyys on erityistarkastelussa, kun haketta ajetaan jatkossa yhä haastavammista paikoista energiatuotannon tarpeisiin.

Topliftin ketjupurkavat perävaunut on suunniteltu vastaamaan bioenergiateollisuuden erityistarpeisiin, ja ne tarjoavat lisävarusteineen älykkäitä ratkaisuja hakkeen ja muiden raaka-aineiden kuljetuksiin.

Ketjupurkava perävaunu säästää aikaa ja lisää turvallisuutta. Kauko-ohjain mahdollistaa kuorman purkamisen nopeasti ja turvallisesti, ilman tarvetta liikkua purkumontun lähellä tai liukkailla pihoilla. Tämä osaltaan lisää työturvallisuutta sekä käyttömukavuutta.

Ketjupurkava kalusto kestää kovaa käyttöä ja mahdollistaa sekä käytön että huollon helppouden. Huoltokohteet ovat helposti käsillä, ja automaattinen ketjun kiristys takaa oikean kiristimen käyttöpaineen, varmistaen purkuketjun ja purkulaitteiston pitkän käyttöiän. Vahvat vedonpoistajat estävät mahdollisen vahingon laajentumisen, jos letkut sattuvat vahingossa unohtumaan kiinni.

Ketterää ja kestävää ketjupurkuvaunua käytettäessä lastin kuljetus onnistuu myös huonokuntoisilla teillä ja tarvittaessa purku onnistuu myös haastavammissa paikoissa, joissa kippaavan vaunun käyttö on haastavaa.

Ketjupurkavat perävaunut on tehty kestämään

Metsähaketta ja muita bioenergian raaka-aineita kuljetetaan useimmiten metsistä pitkin vähäkäyttöisiä teitä, joiden kunto ei ole huippuluokkaa.

Kestävyys näkyy kaikissa ketjupurkavien perävaunujemme yksityiskohdissa. Runkorakenne optimoidaan kuljetustarpeet huomioon ottaen, ja lattia sekä seinät suunnitellaan tapauskohtaisesti. Kaikki kiinteät hydrauliikkalinjat valmistetaan tarkkuusteräsputkesta, ja letkuja käytetään vain liikkuvissa pisteissä, mikä vähentää vuodon riskiä.

Sisältö jatkuu opasnoston jälkeen.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Olemme ainoa toimija markkinoilla, joka tarjoaa vaihtoehtoina kaksi innovatiivista runkorakennetta: kevytkorin elementtilattialla tai Z-profiileilla vahvistetun lattiarakenteen. Tämä mahdollistaa kuljetettavan materiaalin sekä kuljetusolosuhteiden vaatimusten huomioimisen.

Elementtilattialla varustettu kevytkori on keveä ja kestävä, ja sopii parhaiten käyttöön kentällä suoritettaviin lastauksiin tai kuljetuksiin, joissa alustaan ei kohdistu vääntöä. Z-profiileilla vahvistettu lattiarakenne taas on tarpeen, mikäli hakeperävaunulta vaaditaan erityistä lujatekoisuutta, esim. metsähakkeen kuljetuksessa, suolla tai erityisen vaativissa maasto-olosuhteissa toimiessa. Z-profiilirakenne on näistä kahdesta myös helpompi huoltaa.

Komponenttien valinnassa niiden luotettavuus, kestävyys ja huollon helppous ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä. Tuotteemme ovat myös räätälöitävissä, sillä tarjoamme monipuolisia lisävarusteita, ohjaavia tai ohjautuvia akseleita, tikkaita, työvaloja sekä erilaisia takaovien ja peitteiden lukitusratkaisuja. Varmistamme lisävarusteiden täyden sopivuuden olemassa olevaan kalustoon. Komponenttien toimittajamme ovat kotimaisia, mikä varmistaa nopean saatavuuden.

Me Topliftilla puskemme itseämme ja sitä kautta koko kuljetusalaa eteenpäin, jotta Sinä ja yrityksenne kuskit pääsette arjessa helpommalla. Tarjoamme sujuvuutta, turvallisuutta ja käyttövarmuutta hakekuljetuksiiin niin terminaalissa kuin maastossa.

Ota asiantuntijoihimme yhteyttä numeroon 020 766 9200 tai sähköpostitse .

Jaa: