Toplift - kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin

Kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin


Rakentamisen ja infrastruktuurin ylläpidon työ vaatii kuljetuskalustolta erityisesti tehoa ja turvallisuutta. Varmatoiminen kuljetuskalusto takaa, että urakat ja rakennushankkeet etenevät aikataulussa. Liikenne- ja ratainfran kohteet, kunnallistekniikkaan ja energiantuotantoon ja -siirtoon liittyvät rakennus- ja kunnostuskohteet voivat olla tiestöltään haastavien reittien päässä, mikä on huomioitava kaluston suunnittelussa.

Betonielementtien kuljetukset ovat kaluston kannalta kohtalaisen vaativia ajosuoritteita. Elementtikuljetuksen ratkaisuista suosituimpia ovat olleet A-pukkilavat ja kampapukkilavat sekä kampapukkivaunut betonielementtien turvalliseen kuljetukseen. Toplift on yksi harvoista kotimaisista kampapukkilavan valmistajista, joten voit luottaa erikoisosaamiseemme, kun tarvitset elementtikuljetuksiisi tehokkaimman ja turvallisimman ratkaisun.

Lue lisää ja tutustu esimerkkeihin tekemistämme elementtikuljetusratkaisuista »

Toplift - kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin

Vaihtolavat ja ominaisuuksiltaan edistykselliset Multilift-vaihtolavalaitteet ovat suosittuja ratkaisuja monien rakennusmateriaalien kuljetuksiin. Toplift on valtuutettu Multilift-vaihtolavalaitteiden toimittaja, joten kauttamme on saatavilla myös kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Katso lisää rahti- ja vaihtolavoista »

Rakennusmateriaalien kuljetuskalusto varustellaan tarpeen mukaan lastin käsittelyä nopeuttavilla kuormausnostureilla. Tarkoin valitulla ja oikein mitoitetulla nosturilla voidaan tehostaa merkittävästi materiaalinkäsittelytehtäviä ja lisätä kaluston monipuolisuutta.

Tutustu kuormausnostureihimme »

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203