Toplift - kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin

Kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin


Liikenne- ja ratainfran kohteet, kunnallistekniikkaan ja energiantuotantoon ja -siirtoon liittyvät rakennus- ja kunnostuskohteet voivat olla tiestöltään haastavien reittien päässä, mikä on huomioitava kaluston suunnittelussa.

Betonielementtien kuljetukset ovat kaluston kannalta kohtalaisen vaativia ajosuoritteita. Elementtikuljetuksen ratkaisuista suosituimpia ovat olleet A-pukkilavat ja kampapukkilavat sekä kampapukkivaunut betonielementtien turvalliseen kuljetukseen. Toplift on yksi harvoista kotimaisista kampapukkilavan valmistajista, joten voit luottaa erikoisosaamiseemme, kun tarvitset elementtikuljetuksiisi tehokkaimman ja turvallisimman ratkaisun.

Huollamme mm. Hiab kappaletavaranostimia

Vaihtolavat ja vaihtolavalaitteet

Vaihtolavat ja ominaisuuksiltaan edistykselliset Multilift-vaihtolavalaitteet ovat suosittuja ratkaisuja monien rakennusmateriaalien kuljetuksiin. Toplift on valtuutettu Multilift-vaihtolavalaitteiden toimittaja, joten kauttamme on saatavilla myös kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Tutustu rahtilavoihin nosturipedillä ja sivukuppilavoihin klikkaamalla alta.

Toplift - kalusto rakentamisen ja infrastruktuurin kuljetuksiin

Kuormausnosturit

Rakennusmateriaalien kuljetuskalusto varustellaan tarpeen mukaan lastin käsittelyä nopeuttavilla kuormausnostureilla. Tarkoin valitulla ja oikein mitoitetulla nosturilla voidaan tehostaa merkittävästi materiaalinkäsittelytehtäviä ja lisätä kaluston monipuolisuutta.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta?

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203