4.11.2019

Topliftin joustavat raskaan kaluston varaosatoimitukset

Toplift - varaosat perävaunuihin ja päällirakenteisiin

Toplift valmistaa päällirakenteet ja perävaunut käyttämällä tunnettuja varaosia, joilla on hyvä saatavuus. Topliftin toteutuksiin valittavien osien tärkein ominaisuus on nimenomaan nopea saatavuus, koska raskaan kaluston ajoissa ei ole varaa odotella. Uudet osat pyritään valitsemaan niin että niillä voidaan korvata suoraan, tai kohtuullisella työllä vanhat osat. 

Jos kalusto hajoaa tien päällä, on kuljettajan saatava korvaava osa mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman läheltä, jotta matka voisi jatkua. Varaosiemme ripeä saatavuus tarkoittaa sitä, että korvaavat raskaan kaluston varaosat löytyvät suhteellisen läheltä – varastomme hyllyltä. Topliftin varaosapalvelun valikoima kattaa varaosat kaikkiin valmistamiimme ja asentamiimme perävaunuihin ja päällirakenteisiin. 

Edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat takaavat, että perävaunu ja päällirakenne toimii huollon ja korjauksen jälkeen kuten pitääkin. Laaja varastomme mahdollistaa varaosien nopeat toimitukset kilpailukykyiseen hintaan. 

Varaosien ripeä toimitus koko Suomeen

On meidän etumme, että nopeasti toimitettavat alkuperäiset ja laadukkaat varaosat pitävät sinunkin pyöräsi pyörimässä. Siksi haluamme mahdollistaa varaosien helpon tilausprosessin. 

Asiakas voi tilata meiltä tarvitsemansa varaosat nettilomakkeen tai sähköpostin avulla. Nettilomakkeen sekä lisätiedot varaosistamme löydät sivuiltamme, osoitteesta www.toplift.fi/varaosat. Varaosien sähköpostitilaukset ja tiedustelut voit lähettää osoitteeseen

Kuitenkin nopein ja suositeltavin tapa on puhelinsoitto suoraan varaosapalvelumme numeroon 020 7669 202, jossa palvelemme myös venäjäksi. 

Mikäli asiakkaan tarvitsemat varaosat löytyvät suoraan varastostamme, niiden lähetys onnistuu samana arkipäivänä, jos tilaus saapuu meille ennen puolta päivää. Jos taas tietty varaosa on loppu meidän keskusvarastostamme, mutta se löytyy toimittajan varastosta, niin toimitusaika on noin kolme päivää. 

Toimitamme tilatut varaosat Matkahuollon, Postin tai Kaukokiidon kautta. Jos asiakkaalla on oma rahtisopimus, niin myös muut toimitustavat ovat mahdollisia. Suurikokoiset lähetykset toimitetaan pääasiassa Kaukokiidon välityksellä. Toimituksemme kestävät keskimäärin 1-2 arkipäivää ruuhka-Suomen alueella. Pohjois-Suomessa toimitukset ovat 1-2 päivää pidemmät. 

Varaosien toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon mukaan ja varaosatilaukset voidaan maksaa laskulla. Mikäli tilatut tuotteet halutaan palauttaa, toimitamme ohjeet palautuksesta reklamaation käsittelyn jälkeen. 

Tällä hetkellä varaosapalvelustamme kysytään eniten perälautanostimien sekä vaihtolavalaitteiden (Multilift/Zepro) varaosia. Topliftin varaosapalvelun valikoima kattaa varaosat kaikkiin valmistamiimme ja asentamiimme perävaunuihin ja päällirakenteisiin.

Tutustu edustamiimme merkkeihin Topliftin varaosapalvelun sivuilla, jonka löydät täältä.

Säilytä kuljetuskalustosi arvo!

Topliftin opas raskaan kaluston elinkaaren hallintaan on kattava tietopaketti parhaista periaatteista raskaan kaluston päällirakenteiden ja perävaunujen arvon säilyttämiseen. Lataa opas alla olevalla lomakkeella.

Jaa: