Kuorma-auton varaosat raskaan kaluston ajoneuvoihin

Kuorma-auton varaosat perävaunuihin ja päällirakenteisiin

Toplift käyttää tunnettuja kuorma-auton varaosia, joilla on hyvä saatavuus. Varaosien ripeä saatavuus takaa, että korvaavat kuorma-auton varaosat löytyvät suhteellisen läheltä – varastomme hyllyltä. Nopeasti toimitettavat kuorma-auton varaosat pitävät sinunkin pyöräsi pyörimässä.

Topliftin varaosapalvelun valikoima kattaa varaosat kaikkiin valmistamiimme ja asentamiimme kuorma-auton perävaunuihin ja päällirakenteisiin.

Edustamiamme kuorma-autojen varaosamerkkejä

Hiab

Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittaja, jolla on takanaan yli 75-vuoden historia kuljetusalan edelläkävijänä. Maailman johtavan kuormankäsittelylaitteiden valmistajan alkuperäiset kuorman käsittelylaitteiden Hiab-varaosat, kuten hydrauliikkasylinterit, teräksiset rakenneosat, ohjausjärjestelmät, suodattimet, letkut, liukupalat ja korjaussarjat saat Topliftin varaosamyymälästä.

Multilift

Vaihtolavalaitteiden huippubrändi Multilift on osa Hiabin laajaa tuotepalettia. Kauttamme on saatavana kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Zepro

Zepro on markkinaosuutensa puolesta yksi maailman suurimpia perälautanostimien valmistajia. Topliftin varaosamyymälä toimittaa Zepro-takalaitanostimet ja takalaitanostimien varaosat sekä huoltosarjat tarpeen mukaan.

Focolift

Focolift kuuluu nykyisin Zepro-tuotemerkin alle. Topliftin varaosapalvelusta saat Focoliftin alkuperäiset varaosat, kuten takalaitanostimen kääntösylinterit, nostosylinterit ja sylinterien letkusarjat, kelat ja tiivistesarjat, akselitapit muttereineen, Focolift-hydrauliikkayksikön säiliösarjat, hydrauliikkapumput, sähkömoottorit ja sähkömoottorin solenoidit.

BPW

BPW on yksi Euroopan johtavista akselimerkeistä, joka panostaa innovaatioihin ja tuotekehitykseen. Valikoimissamme on laaja akselituotevalikoima BPW:n yksittäisistä komponenteista laajoihin alustajärjestelmiin. Tarjontamme kattaa BPW:n toimintavarmat perävaunun akselit, lehtijousituksen, ilmajousituksen, rumpujarrujen ja levyjarrujen varaosat, korjaussarjat, jarrukellot ja paineilmasäiliöt. Kauttamme on saatavana myös BPW-vetovarusteet, kuten vetoaisat ja kuulakehät.

SAF

SAF on toinen Euroopan suurimmista akselivalmistajista. Noin 95 % Topliftin toimittamista vaunuista on varustettu joko BPW:n tai SAF:n akseleilla. Topliftin varaosavalikoimassa on hyvin edustettuina SAF-Holland Groupin SAF-tuotemerkin perävaunuakselit, levyjarruakseleiden ja rumpujarruakseleiden korjaussarjat sekä intrajousituksen varaosat.

VSE

Weber-Hydraulik Groupiin kuuluva VSE on erikoistunut kuorma-autojen ohjausjärjestelmiin. VSE:n perävaunujen pakko-ohjausjärjestelmän varaosat kuuluvat Topliftin valikoimiin.

VBG

VBG on ruotsalainen itsenäinen vetolaitevalmistaja. Toplift toimittaa VBG-vetolaitejärjestelmän EU- ja ECE-hyväksytyt alkuperäiset varaosat, kuten vetokytkimet, vetopalkit, vetoaisat, vetosilmukat, sivulevyt ja alleajosuojat.

Wipro

Suomessa perustettu ja vahvasti kansainvälistynyt Wipro on kippien ja hydrauliikan osalta vahvassa markkinajohtajan asemassa Pohjoismaissa. Valikoimiimme kuuluvat Wipron yksivaiheiset ja monivaiheiset, kaksi- ja yksitoimiset hydrauliikkasylinterit.

Wabco

Belgiassa päämajaansa pitävä Wabco valmistaa pneumatiikkaan, alustaan ja ohjaukseen liittyviä komponentteja. Kansainvälisesti merkittävän ajoneuvoteknologiatoimittajan jarrujärjestelmien sekä ajonvakautus- ja jousitusjärjestelmien varaosat ovat osa Topliftin valikoimaa.

Parker

Yhdysvaltalaiseen Parker Hannifin -korporaatioon kuuluva Parker on yksi maailman johtavia hydrauliikkakomponenttien valmistajia. Topliftiltä saat Parkerin geroottorimoottorit ja pumput sekä muut hydrauliikkakomponentit.

Sunfab

Ruotsalainen Sunfab Hydraulics kehittää ja valmistaa pumppuja, moottoreita ja komponentteja hydraulisiin laitteisiin. Topliftin varaosamyymälän kautta on saatavana erilaisia Sunfabin pumppuja sekä kattava valikoima alkuperäisiä varaosia.

Tiedätkö, mitä asioita perävaunusi määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa? Lataa ilmainen perävaunun päivittäisen huollon ja vuosihuollon tarkistuslista »

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216

OPAS KUORMA AUTON PÄÄLLIRAKENTEEN OSTAJALLE

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan kuorma-auton perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!