21.2.2019

Tiedätkö perävaunusi huollon tarkastuskohteet?

Toplift – Tiedätkö perävaunusi huollon tarkastuskohteet?

Raskaan kaluston ajot haastavissa olosuhteissa kuormittavat perävaunuja ja varsinkin talvikelin ajossa kaluston kunto ja suorituskyky joutuvat koetukselle. Perävaunun säännöllinen huolto takaa, että pyörät pyörivät, turvallisuustekijät ovat kunnossa ja kuljetusten tehokkuus pysyy hyvänä. Monesti huoltotoimenpiteiden merkitys huomataan valitettavasti vasta silloin, kun ne on laiminlyöty ja jotain hajoaa. 

Milloin sinun perävaunusi on huollettu viimeksi?

Ajoneuvokaluston huoltojen seuranta on tärkeää kaluston käyttövarmuuden ja turvallisuuden vuoksi. Määrävälein tehtävillä huoltotoimenpiteillä on myös taloudellinen merkitys; oikein tehty huolto lisää kaluston käyttöikää, nostaa käyttöastetta ja pienentää käyttökustannuksia. 

Laadimme perävaunun huoltotoimenpiteiden kirjaamista helpottavan tarkastuslistan, johon kokosimme kutakin perävaunutyyppiä koskevat tarkastuskohteet määräaikaishuollon ja päivittäisten tarkastusten osalta. 

Lataa maksuton perävaunun huollon tarkastuslista tästä »

Luota huollon ammattilaisiin

Topliftin korjaamo on erikoistunut päällirakenteisiin ja perävaunuihin – asiantunteva huolto onkin yksi tärkeimmistä ja suosituimmista palveluistamme. Meillä tehdään perävaunujen huollot kokenein ottein merkistä ja mallista riippumatta. Korjaamomme hoitaa vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säätötyöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset sekä teräsrakenne- ja perävaunujen alustatyöt. 

Korjaamollamme on A-jarrukorjaamolupa, mikä takaa vaatimusten mukaiset jarrujen huollot, korjaukset sekä säätötyöt kaikkiin perävaunuihin. ATK-avusteinen jarrudynamometrimme mahdollistaa jarrusovitukset katsastusta varten. 

Ota yhteyttä huollon ammattilaisiin »

Tiedätkö, mitä asioita määräaikaishuollossa kuuluisi tarkastaa?

Eihän näitä muista ulkoa Erkkikään! Ei hätää – me tarjoamme sinulle veloituksetta huollon tarkistuslistan, joka kokoaa perävaunutyypeittäin määräaikaishuoltojen tarkistuskohteet sekä listan päivittäin tsekattavista kohteista!

Jaa: