Huollamme mm. Hiab kappaletavaranostimia

Nostinlaitekorjaamo

Toplift on ammattitaitoinen ja nopea raskaan kaluston nostinten ja nostolaitteiden huolto sekä korjaamo, joka palvelee koko Itä-Suomen alueella.

Huollamme ja korjaamme perälautanostimet, kappaletavaranostimet ja yleisimmät hydrauliikkalaitteet.

Asiantuntevaa huoltoa Itä-Suomen alueella

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Osaamiseemme kuuluvat myös vaativat hydrauliikkakorjaukset ja säätötyöt, sähkö- ja pneumatiikkakorjaukset sekä teräsrakenne- ja perävaunujen alustatyöt. Oma tuotanto, tuotekehitys ja kattavat varaosavarastot mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan palvelun. Ammattitaitoiset ja kokeneet asentajamme varmistavat, että ongelmasi tulee ratkaistuksi. Meiltä ei ole lähtenyt ulos yhtään ajoneuvoa puolikuntoisena!

Valtuutettu huolto

  • Hiab
  • Zepro
  • Focolift

Raskaan kaluston korjaamomme muut palvelut:

Pyydä huoltotarjous

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216

Vaihtokalusto

Tarvitsetko varalle toimivaa perävaunua, jolla voit suorittaa ajosuoritteesi yllättävien korjauksien aikana? Toplift-vaihtokalusto on tällaisessa tapauksessa hyvä valinta kuljetuskalustoksi!

Korjaamomme huoltaa muun muassa näiden merkkien laitteet

Hiab

Hiab-huolto, kuten hydrauliikkasylinterin ongelmat, teräksiset rakenneosat, ohjausjärjestelmät, suodattimet, letkut, ja kaiken muun korjaa Topliftin raskaan kaluston huolto.

Multilift

Vaihtolavalaitteiden huippubrändi Multilift on osa Hiabin laajaa tuotepalettia. Me huollamme kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteet alkuperäisillä varaosilla.

Zepro

Menikö Zepro-takalaitanostin rikki? Topliftin korjaamo huoltaa, korjaa ja kunnostaa Zepro-takalaitanostimet.

Focolift

Huollamme Focoliftin takalaitanostimen kääntösylinterit, nostosylinterit ja sylinterien letkusarjat, kelat ja tiivistesarjat, akselitapit muttereineen alkuperäisillä varaosilla.

BPW

BPW on yksi Euroopan johtavista akselimerkeistä, joka panostaa innovaatioihin ja tuotekehitykseen. Valikoimissamme on laaja akselituotevalikoima BPW:n yksittäisistä komponenteista laajoihin alustajärjestelmiin. Tarjontamme kattaa BPW:n toimintavarmat perävaunun akselit, lehtijousituksen, ilmajousituksen, rumpujarrujen ja levyjarrujen varaosat, korjaussarjat, jarrukellot ja paineilmasäiliöt. Kauttamme on saatavana myös BPW-vetovarusteet, kuten vetoaisat ja kuulakehät.

SAF

SAF on toinen Euroopan suurimmista akselivalmistajista. SAF-huolto kuuluu korjaamomme palveluihin ja noin 95 % Topliftin toimittamista vaunuista on varustettu joko BPW:n tai SAF:n akseleilla. Topliftin varaosavalikoimassa on hyvin edustettuina SAF-Holland Groupin SAF-tuotemerkin perävaunuakselit, levyjarruakseleiden ja rumpujarruakseleiden korjaussarjat sekä intrajousituksen varaosat.

VSE

Weber-Hydraulik Groupiin kuuluva VSE on erikoistunut raskaan kaluston ohjausjärjestelmiin. VSE:n perävaunujen pakko-ohjausjärjestelmän varaosat kuuluvat Topliftin valikoimiin, joten VSE-huolto onnistuu ongelmitta korjaamollamme.

VBG

VBG on ruotsalainen itsenäinen vetolaitevalmistaja. Toplift toimittaa VBG-vetolaitejärjestelmän EU- ja ECE-hyväksytyt alkuperäiset varaosat, kuten vetokytkimet, vetopalkit, vetoaisat, vetosilmukat, sivulevyt ja alleajosuojat.

Wipro

Suomessa perustettu ja vahvasti kansainvälistynyt Wipro on kippien ja hydrauliikan osalta vahvassa markkinajohtajan asemassa Pohjoismaissa. Valikoimiimme kuuluvat Wipron yksivaiheiset ja monivaiheiset, kaksi- ja yksitoimiset hydrauliikkasylinterit. Topliftin Wipro-huolto hoitaakin ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti.

Wabco

Belgiassa päämajaansa pitävä Wabco valmistaa pneumatiikkaan, alustaan ja ohjaukseen liittyviä komponentteja. Kansainvälisesti merkittävän ajoneuvoteknologiatoimittajan jarrujärjestelmien sekä ajonvakautus- ja jousitusjärjestelmien varaosat ovat osa Topliftin valikoimaa.

Parker

Yhdysvaltalaiseen Parker Hannifin -korporaatioon kuuluva Parker on yksi maailman johtavia hydrauliikkakomponenttien valmistajia. Menikö Parker-pumppu rikki? Topliftin Parker-huolto korjaa! Meiltä löytyy Parkerin geroottorimoottorit ja pumput sekä muut hydrauliikkakomponentit.

Sunfab

Ruotsalainen Sunfab Hydraulics kehittää ja valmistaa pumppuja, moottoreita ja komponentteja hydraulisiin laitteisiin. Sunfab-huolto kuuluu palveluihimme ja Topliftin varaosamyymälän kautta on saatavana erilaisia Sunfabin pumppuja sekä kattava valikoima alkuperäisiä varaosia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko määräaikaishuoltoa vai jäikö kärry levikkeelle parkkiin? Ota yhteyttä ja varataan sinulle aika huoltoon.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216