Nosturien ja vaihtolavalaitteiden huolto

Toplift on ammattitaitoinen ja nopea raskaan kaluston huolto- ja korjaamo, joka palvelee koko Itä-Suomen alueella.

Asennamme ja huollamme Hiab Multilift -vaihtolavalaitteet ja vaijerilaitteet vuosien ammattitaidolla ja ripeästi. Kauttamme saatavana kaikki alkuperäiset Multilift-koukku- ja vaijerilaitteiden varaosat.

Huollamme kaikki päällirakenteet ja lisävarusteet 

Topliftin varaosapalvelun valikoimasta löydät varaosat kaikkiin edustamiemme merkkien perävaunuihin, päällirakenteisiin ja vaihtolavalaitteisiin. Kysy lisää varaosien saatavuudesta ja asennuspalvelusta.

Multilift-vaihtolavalaitteiden ja vaijerilaitteiden huollot

  • Hiab-kuormausnosturien huolto
  • Multilift-vaihtolavalaitteiden huolto
  • Hiab-nosturin huolto
  • Multilift-vaijerilaitteiden varaosat varaosat

Raskaan kaluston korjaamomme muut palvelut:

Asiantunteva raskaan kaluston merkkikorjaamo

Toplift-korjaamo on valtuutettu korjaamaan Hiab-kappaletavaranostureita, Multilift-vaihtolavalaitteita, Zepro-perälautanostimia, Loglift- ja Jonsered-puutavaranostureita sekä Moffet-ajoneuvotrukkeja.

Jälkikäteen vaunuihin asennetaan Topliftin korjaamolla yleensä lisävaloja, sidontapisteitä sekä esimerkiksi lisälukituksia vaihtolavojen kuljetukseen. Alustaan liittyviä jälkiasennettavia laitteita ovat mm. akselinnostimet sekä erilaiset tasosäätöratkaisut.

Soita 020 7669 216 ja kysy lisää Hiab Multilift-laitteiden huollosta ja muista korjaamopalveluista.

Vaihtokalusto huollon ajaksi

Tarvitsetko varalle toimivaa perävaunua, jolla voit suorittaa ajosuoritteesi yllättävien korjauksien aikana? Toplift-vaihtokalusto on tällaisessa tapauksessa hyvä valinta kuljetuskalustoksi!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Tarvitsetko huoltoa tai pikaista korjausta ajokalustollesi? Topliftin raskaan kaluston korjaamo huoltaa ja korjaa päällirakenteet ja perävaunut ripeästi merkistä riippumatta. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinua!

Mika Rikkinen

020 7669 216