Tuotteet

Päätuotteitamme ovat päällirakenteet ja perävaunut hakkeen, bioenergian ja kappaletavaran kuljetukseen. Tuotevalikoimamme kattaa ketjupurkavat, sivukippaavat rakenteet, erilaiset kapelli- ja kokosivuaukeat ratkaisut kappaletavaran kuljetukseen sekä vaihtolavalaitteet jalkalavojen käsittelyyn.

Korkealaatuinen tekninen osaaminen ja pitkä kokemus takaavat, että valmistamamme ratkaisu hyödyntää jokaisen käytettävissä olevan millimetrin maksimoiden kuljetuskapasiteetin, vaarantamatta kuitenkaan tuotteen huollettavuutta ja toimivuutta. Käytettävät komponentit on valittu laadun ja saatavuuden ja huollettavuuden, ei edullisimman hinnan perusteella.

Tuotteiden käyttöikä on poikkeuksellisen pitkä. Valmistamamme tuotteet kestävät autosta toiseen ja useat rakenteet siirretään jopa kolmeen autoon ennen tuotteen uusimista. Tämän vuoksi tuotteen elinkaarikustannukset jäävät todella alhaisiksi verrattuna moniin kilpaileviin tuotteisiin.

Pitkälle hiottua palvelua

Kysymme paljon varmistaaksemme, että valmistettava tuotte vastaa juuri sinun tarvettasi. Asiakkaan, automaahantuojan ja päällirakentajan kolmikannassa käytävät keskustelut takaavat, että et maksa turhasta. Kun päällirakentaja on mukana keskustelussa heti alusta, voidaan auton tehdasvarusteilla vaikuttaa huomattavasti sekä päällirakenteen kustannukseen että lopputuotteen toimivuuteen.

Emme anna tyhjiä lupauksia tai mahdottomia toimitusaikoja ja toimintamme on läpinäkyvää. jos joku ei mielestämme toimi, kerromme siitä rehellisesti.