Toplift - rahtikalusto

Rahtikalusto

Pitkänmatkan rahtilinjoilla ja terminaalien välisillä runkolinjoilla kuljetuksilta vaaditaan riittävää kapasiteettia, ja kaluston on oltava tehokasta sekä toimintavarmaa. Oli tarpeenasi rahtikalusto pitkiin tai lyhyempiin rahtiajoihin, Toplift toteuttaa tarpeeseesi sopivat perävaunut ja päällirakenteet.

Lisäksi meiltä löytyy rahdin kuljetukseen ja käsittelyyn soveltuvat vaihtolavalaitteet, nosturit, vaihtolavat ja perälautanostimet.

Vaihtolavat ja ominaisuuksiltaan edistykselliset Multilift-vaihtolavalaitteet ovat paras ratkaisu monenlaisiin rahtikuljetuksiin. Vaihtolavat voidaan varustaa niin koukku- kuin vaijeritartunnalla ja vaihtolava voidaan toteuttaa joko jaloilla tai ilman.

Tutustu rahtilavoihimme »

Purku- ja kuormaustyötä kannattaa tehostaa käyttötarpeen mukaisilla varusteilla, kuten perälautanostimilla tai kuormausnostureilla. Varustelemme rahtilavat ja vaihtolavat tarvittaessa nosturipedillä ja asennamme nosturin paikalleen.

Lue tarkemmin kuormausnostureistamme »

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203