Perävaunut ja vaihtolavat

Oli tarpeenasi rahtikalusto pitkiin tai lyhyempiin rahtiajoihin, Toplift toteuttaa tarpeeseesi sopivat perävaunut ja päällirakenteet.

Lisäksi meiltä löytyy rahdin kuljetukseen ja käsittelyyn soveltuvat vaihtolavalaitteet, nosturit, vaihtolavat ja perälautanostimet.

Vaihtolavat ja ominaisuuksiltaan edistykselliset Multilift-vaihtolavalaitteet ovat paras ratkaisu monenlaisiin rahtikuljetuksiin. Vaihtolavat voidaan varustaa niin koukku- kuin vaijeritartunnalla ja vaihtolava voidaan toteuttaa joko jaloilla tai ilman.

Kauttamme saat myös vaihtolavojen ja vaihtolavalaitteiden varaosat.

Toplift - rahtikalusto

Perälautanostimet ja kuormausnosturit

Purku- ja kuormaustyötä kannattaa tehostaa käyttötarpeen mukaisilla varusteilla, kuten perälautanostimilla tai kuormausnostureilla. Varustelemme rahtilavat ja vaihtolavat tarvittaessa nosturipedillä ja asennamme nosturin paikalleen.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203