Toplift - biotuotteiden ja kierrätysmateriaalin kuljetuskalusto

Biotuotteiden ja kierrätysmateriaalin kuljetuskalusto

Kiertotalouteen ja uusiutuvaan energiaan liittyvien kuljetusten määrä on kasvanut huimasti viime vuosina, mikä näkyy kierrätyksen, jätteenkäsittelyn, metsä- ja sahateollisuuden sivuvirroista syntyvien raaka-aineiden ja biotuotteiden kuljetuskaluston lisääntyneen kysyntänä. Toplift valmistaa paljon kalustoa varsinkin energiantuotannon raaka-aineiden sekä hakkeen kuljetukseen ja käsittelyyn.

Toplift - biotuotteiden ja kierrätysmateriaalin kuljetuskalusto

Topliftin ketjupurkavat, seinänousevat ja sivukippaavat perävaunut sekä kävelevälattiaiset vaunut ovat suosituimpia ratkaisuja biotuotteiden, kierrätysmateriaalien ja erityisesti hakkeen kuljetuksiin.

Edustamme Stas-perävaunuja

Stas on merkittävä eurooppalainen kävelevälattiaisten vaunujen valmistaja ja yksi Topliftin edustamista laatumerkeistä. Stas-perävaunut ovat tunnetusti hyvin kestäviä ja vaunun kevyt rakenne mahdollistaa suuren hyötykuorman.

Opas päällirakenteen hankintaan

Iskeekö sinulle lukuisten kysymysten äärellä rimakauhu hankinta-asioissa?

Ei hätää, me tarjoamme sinulle veloituksetta ostajan oppaan, joka varmasti auttaa sinua onnistumaan raskaan kaluston perävaunun ja päällirakenteen hankintaprosessissa!

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko keskustella ajotarpeisiisi parhaiten soveltuvasta perävaunu – tai päällirakenneratkaisusta? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jarkko Lempiäinen

020 7669 203