Blogi

28.11.2018

Joutsenosta lähtöisin oleva 32-vuotias Joel Vättö edustaa Topliftin tuotannon tuoreimpia hitsareita. Topliftin ovet avautuivat Joelille jo levyseppähitsaajaopintojen työharjoitteluvaiheessa.

08.11.2018

Perävaunujen keskeisiin toimintoihin, kuten lastin purkamiseen ja seinän nostamiseen vaaditaan riittävästi vääntöä – Topliftin ratkaisuissa koneikoilla on keskeinen rooli.

06.11.2018

Topliftin ketjupurkavat ja seinänousevat perävaunut tehdään kestämään kovaa käyttöä.

25.10.2018

Pressukapelliperävaunuja käytetään pääasiassa kappaletavaran kuljetukseen, jossa tavaraa käsitellään kolleina. Kuljetettava tavara voi olla mitä tahansa, trukilla tai nosturilla käsiteltävää kappaletavaraa.

27.09.2018

- Tulin Topliftille vuonna 2013, enkä sen jälkeen ole kohdannut kahta samanlaista työpäivää enkä katunut ratkaisuani, aloittaa Jarkko Lempiäinen.

16.08.2018

Liikenne- ja viestintäministeriöllä on meneillään hanke raskaan kaluston mittojen ja massojen kehittämiseksi.  Tämän hankkeen tavoitteena on syksyyn 2018 mennessä saattaa voimaan valtioneuvoston asetuksen muutokset, joiden nojalla nykyistä pidempiä, uudentyyppisiä yhdistelmiä voidaan hyväksyä käytettäväksi tieliikenteessä.

13.08.2018

Toplift Finland Oy:n palveluketju niin uustuotannon kuin korjaamotoiminnan ja huollonkin osalta on hioutunut nykyiseen muotoonsa vuosien saatossa parhaaksi koettujen käytäntöjen mukaan.

20.07.2018

Usein yrittäjä, joka on tuomassa vaihtoon vanhaa kalustoaan, pohtii kuumeisesti vaihdokin jälleenmyyntiarvoa. Kaluston arvon kehityskaarta on hyvä alkaa miettimään jo hankintavaiheessa, koska parhaiten arvo säilyy tarkoituksenmukaisesti varustellussa ja täsmällisesti tiettyjä ajosuoritteita varten hankitussa kuljetuskalustossa.

19.07.2018

Esa Lambert on kantanut sähkömiehelle varsin sopivaa lempinimeä ”Lamppu” siitä saakka, kun hän aloitti työuransa sähköhommissa.

27.06.2018

Hydrauliikka-asentaja Aki Vaaljoki on yksi niistä reilusta 20 kaverista, joita on kiittäminen Topliftin laadukkaasta tuotannosta ja jouhevasti hoidetuista huoltopalveluista. Ammattinimikkeensä mukaisesti Vaaljoki on erikoistunut hydrauliikkaan, mutta käytännössä häneltä onnistuvat kaikki Topliftillä tehtävät asennustyöt. Miehellä on tarvittavat luvat myös nosturikatsastusten tekemiseen.

27.06.2018

Kappaletavarakuljetuksiin erikoistuneen imatralaisen kuljetusliike Trans-Jääskeläinen Oy:n arki on tekemistä täynnä. Kolmen palkatun kuskin lisäksi myös toimitusjohtaja Jaakko Jääskeläinen pääsee hyppäämään säännöllisesti nosturi- tai vaihtolava-auton ohjaamoon ja hoitamaan asiakaskuljetuksia. Haastattelunkin mies antaa näppärästi ratin pyörittelyn lomassa.

27.06.2018

Szepaniak-yhtiöt on 70-luvun alussa perustettu joutsenolainen perhekonserni, joka tarjoaa materiaalinkäsittely- ja logistiikkapalveluja erityisesti mekaaniselle ja kemialliselle metsäteollisuudelle sekä energialaitoksille. Kuljetus Szepaniak Oy on tehnyt Topliftin kanssa tiivistä yhteistyötä lähes 30 vuoden ajan.